Winterzonnewende 2012 'Sacred Ritual' spirituele reis naar Avebury - Stonehenge

Winterzonnewende Sacred Ritual spirituele reis naar Avebury en Stonehenge

15 december t/m 23 december 2012

9-daagse magische spirituele reis in het heilige landschap van Avebury & Stonehenge

Thema: Sacred Ritual

Er is 1 plaatsje vrijgekomen op deze reis. Heb je interesse, meldt het direct via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

In 2013 is er een 10-daagse 'Gaia's Garden' Zomerzonnewende reis naar Avebury & Stonehenge van 15 t/m 24 juni. Je kunt alvast je interesse ervoor kenbaar maken zodat je op de hoogte gehouden wordt van de ontwikkelingen. Er zijn al veel geïnteresseerden die mee willen dus geef je tijdig vrijblijvend op als je kans wilt maken op deelname.

21 december 2012 Winterzonnewende
Het is nu de hoogste tijd om de Priester/Priesteres/Wijze Zelf die in jezelf zit opgesloten vrij te laten en naar buiten te laten treden! Een bijzondere reis waarin we onszelf door middel van heling, gebed en rituelen in Avebury en Stonehenge voorbereiden op het wandelen van ons eigen unieke Heilige Pad in deze tijd. Wie ben jij werkelijk? Welke kracht schuilt er in jou die je nog niet vrij hebt gelaten? Ontdek je ware zelf, jouw innerlijke kracht, jouw plek binnen het universum... en bewandel vanaf nu gracieus het pad dat op jou wacht! Een reis vol initiatie tussen de stenen van Avebury en Stonehenge. Een intense en onvergetelijke beleving!

We werken met de magie van Morgan le Fay, de Morrighan, de Merlin & de Arthur om wedergeboren te laten worden wat wedergeboren moet worden. We luisteren naar de wijsheid van de voorouders en integreren deze in de nieuwe cyclus die komen gaat. In de duisternis vinden we het Licht binnenin!

Op het voorlopige programma staat o.a. :

 • Winterzonnewende ceremonie met Druïden (privé toegang tot Stonehenge - ceremonie tussen de stenen).

  "De zon trekt zich terug in haar rustplaats en de staande stenen van Stonehenge hullen zich in bewuste duisternis. Omringt door het magische weefsel van de zachte ceremonie, is het voelen sterker dan het zicht. En wanneer de sterren een glimlachende deken vormen, dan maakt dankbaarheid een knieval voor de schoonheid van het Leven." - Nathascha 
   
 • Winterzonnewende ceremonie in Avebury steencirkel (Europa's grootste steen cirkel) samen met gelijkgestemden. En op 21 december vindt er een bijzonder event plaats, de 'opening van een ascentie portaal' Avebury, hieraan zullen we ook deelnemen.
 • Bezoek aan de op 1 na oudste eik in Groot-Brittannië.
 • Verkennen van en werken met het Heilige Landschap in en rondom Avebury: Sun cirkel, Moon cirkel, Maria- en Michaellijnen, the Sanctuary, West Kenneth Longbarrow en meer!
 • Werken met de krachtplaatsen van de White Horse of Uffington en Wayland's Smithy die langs de prehistorische 'snelweg' liggen die dwars door Engeland voert.
 • Bezoek aan de krachtplaatsen van Old Sarum en de kathedraal van Salisbury.
 • Er zal veel te doen zijn in die periode waar we op een later tijdstip meer over zullen weten en selectief aan het programma toevoegen.
 • En verder.... laat je verrassen door spontane activiteiten en magische regievoering door Earth & Spirit :)

De Maya kalenderbewakers zien 21 december 2012 als een dag van Hergeboorte en de start van de Wereld van de 5e Zon. Het is een start van een nieuw tijdperk dat ontstaat doordat de zonnemeridiaan de galactische evenaar kruist en de Aarde zichzelf afstemt op het centrum van ons sterrenstelsel. Met de zonsopkomst op 21 december 2012 zal het de eerste keer in 26.000 jaar zijn dat de zon opkomt tegenover de kruising van de Melkweg met het vlak van de ecleptica. Dit kosmische kruis wordt gezien als de belichaming van de Levensboom, een boom die in allle spirituele tradities voorkomt.
Sommige observanten zeggen dat deze afstemming op het hart van ons sterrenstelsel in 2012 het kanaal voor kosmische energie zal openen dat naar de Aarde zal stromen. De aarde en alles wat erop leeft wordt gereinigd en naar een hoger vibratieniveau getild
. Het is ook de geboorte van het vijfde element, Ether. - - Carlos Barrios, Maya Ouste

Deelname

Er is plaats voor 5 avonturiers.
Status per 14 juli 2012: VOLGEBOEKT 1 plek vrijgekomen

In 2013 is er een 'Gaia's Garden' Zomerzonnewende reis naar Avebury & Stonehenge van 15 t/m 24 juni 2013. Je kunt alvast je interesse ervoor kenbaar maken zodat je op de hoogte gehouden wordt van de ontwikkelingen.

Wat zijn de unieke kenmerken van een magische spirituele reis onder begeleiding van Celtic Inspiration?

Praktische deelnamer informatie

Reissom

De reissom voor 9 dagen/8 nachten bedraagt € 960.

Inbegrepen:
 • retourtocht per minibus vanaf Station Heerlen (andere opties mogelijk, zie bij "vervoer")
 • retourtocht per ferry Calais - Dover (andere opties mogelijk, zie bij "vervoer")
 • overnachtingen op basis van gedeelde slaapkamers
 • airconditioned vervoer in Engeland
 • deelname aan het reispropramma vol magisch-spirituele zingeving, rituelen en ceremoniën
 • entreegeld voor zover vermeld in het programma
 • coaching c.q. persoonlijke begeleiding door Mario en Nathascha van Celtic Inspiration

Niet inbegrepen:

 • Vervoer naar treinstation Heerlen en retour. We kunnen reistips geven en slaapplekken regelen - indien nodig.
 • In geval dat je besluit op eigen kosten een ticket te boeken (zie optie bij "vervoer"); het vliegticket en het vervoer naar & van het vliegveld.
 • Reis- en annuleringsverzekering.
 • Eten & drinken (heb je zelf in de hand, normaal gesproken gemiddeld € 15 per dag)
 • Persoonlijke uitgaven (denk hierbij bijv. aan: winkelen, telefoneren, entreegeld voor andere plaatsen dan inbegrepen in de reissom - etc.)

Vervoer | Reistijden minibus

Heenreis: vrijdag 14 december 2012
(vertrek vanaf Heerlen: rond 03:00 uur in de nacht van 13 op 14 dec., aankomst Avebury: ca. 14:00 uur)

Terugreis: zondag 23 december 2012
(vertrek vanaf Avebury: rond 13:00 uur, aankomst Heerlen: ca. 23:45 uur)

Het staat je vrij om geen gebruik te maken van het vertrek per minibus vanaf Heerlen en om in plaats daarvan op eigen kosten een ticket Amsterdam - Bristol te regelen. De prijs voor een retourticket via Easyjet is momenteel (juni 2012) €94,08. Dit is inclusief koffer van 20kg. Om de vlucht te kunnen boeken, heb je de volgende vluchtgegevens van Easyjet nodig:

Heenreis: vertrek zaterdag 15 december vanaf Amsterdam om 09:45 uur, vlucht 6164- aankomst in Bristol lokale tijd om 10:05 uur. (let op: oppikken kunnen we je pas omstreeks 16:00 uur).
Terugreis: vertrek zondag 23 december vanaf Bristol om 14:20 uur, vlucht 6165 - aankomst in Amsterdam lokale tijd 16:40 uur.

Je kunt ook een andere maatschappij nemen naar Bristol Airport maar hou daarbij rekening met deze dag- en tijdgegevens: wij kunnen deelnemers op 15 december rond  16:00 uur oppikken op Bristol Airport en afzetten op 23 december omstreeks 12:00 uur.

Indien je hulp nodig hebt bij het boeken van een ticket, laat het ons weten dan kijken we hoe we je kunnen ondersteunen.

Inschrijving & betaling

Inschrijven kan hier

Bij inschrijving voor een reis sturen wij u een email met daarin een proforma factuur ter betaling. Na de ontvangst van de betaling is uw plekje op de reis definitief gereserveerd en u ontvangt een deelnemersbewijs (factuur). Deze heeft u nodig bij het afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering.

Bij inschrijving kunt u kiezen voor de volledige betaling van €960 ineens. U kunt de betaling overmaken op bankrekening 390342599 t.n.v. Celtic Inspiration in Heerlen o.v.v. Winterzonnewende 2012.

Bij inschrijving na 30 september 2012 graag even contact met ons opnemen. We staan u graag te woord!

TIP: Er is een prachtige Winterzonnewende meditatie als download (.mp3) beschikbaar bij Celtic Inspiration's online shop. Als deelnemende reiziger ontvang je deze download meditatie GRATIS.

neem-vrij-banner
facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120