De accommodatie van de Winterzonnewende 2012 spiritule reis naar Avebury en Stonehenge

magische-spirituele-reis-avebury-2012-1De Winterzonnewende 2012 periode met al z'n magie en winterse schoonheid vieren we dichtbij Avebury en Stonehenge.

Onze thuisbasis voor het grootste gedeelte van de magische spirituele reis naar Avebury en Stonehenge ligt in hartje Wiltshire op het land van een biologische boerderij en op slechts 10 minuten afstand van Avebury en haar heilige plekjes.

Het 18e eeuwse gerenoveerde Farm House ligt omringt door zijn groene weilanden met riviertje. Het land valt binnen de invloedsfeer van de Michaël aarde-energielijn die niet ver van deze plaats vandaan stroomt. Door de landelijke ligging kun je op jouw ochtendwandeling best wel eens een hert, uil, das of buizerd spotten. Maar je kunt ook kennis maken met de boerderijdieren die er wonen: ezels, koeien, schapen, paarden en kippen.

magische-spirituele-reis-avebury-2012-2

De grote boerderijkeuken met gezellige grote houten tafel is uitgerust met een ouderwets olie-gestookt AGA fornuis. Natuurlijk beschikken we ook weer over een afwasmachine die het zware werk voor ons doet. Buiten is er een tuin met patio terras. Vorig jaar hadden we een paar flink zonnige winterdagen en dan is het lekker om even in het zonnetje te zitten buiten.  magische-spirituele-reis-avebury-2012-3

Deze ruime accommodatie heeft drie slaapkamers voor vijf (of zes) gasten en in totaal zijn er 4 douches, 1 ligbad en 4 wc's in huis.

Na een dagje in de buitenlucht kunnen we ontspannen in de lounge met haard (of in de keuken bij de warme AGA) en voor de liefhebbers is er een spellenkamer waar ook een potje biljart kan worden gespeeld.

Deze accommodatie verruilen we op 21 december voor een Bed & Breakfast dichtbij Avebury waar we de laatste 2 nachten van de reis zullen doorbrengen. Het ontbijt is op deze twee dagen inbegrepen in de reissom.

neem-vrij-banner
facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120