Beltane 2012 - Zing voor de Michaël- en Maria energiebanen van de aarde

Van Cornwall naar Norfolk langs de St. Michael Line - en verder !Drakenpaden quote door Patrick Macmanaway

Op zaterdag 5 mei 2012 om 15:00 uur wordt er op zoveel mogelijk plaatsen langs de St. Michaël leylijn in Groot-Brittannië, een speciaal lied gestuurd naar Moeder Aarde. Iedereen kan eraan mee doen. De intentie is om liefde en dankbaarheid naar deze energiebanen van de aarde te sturen en om onze verbinding met Haar te (her)ontwaken. Door te werken met de Maria- en Michaël energiebanen (ook wel ‘drakenpaden’ genoemd) kunnen wij het heilige
vrouwelijke- en mannelijke principe in onszelf en in al het leven eren als onderdeel van de levenskracht van Gaia!

Herstellen van de songlines

De actie op 5 mei ondersteunt het creëren van een zoete drakenadem. Initiatiefneemster Danu Fox is de oprichtster van “Earth Singers”. Haar gift aan de wereld is haar werk om de songline tradities van Groot Brittannië (en verder) te helpen herstellen. “Er is geen collectieve erfenis van liederen uit onze jagers-verzamelaars verleden, dus we moeten gewoon opnieuw beginnen met een lied”, zegt Danu.

Het is tijd om onszelf weer terug in balans te zingen en om ons in de juiste relatie met moeder aarde te brengen. Meer specifiek met ons eigen deel van haar, ons eigen grondgebied of regio. Met het verzenden van een enorme injectie van dankbaarheid en liefde in de aarde-energielijnen via een lied, willen we levendigheid en overvloed brengen aan de vitale levenskracht van deze lijnen, die het omliggende gebied en onszelf voeden.

Dit belooft een bijzondere ceremonie te worden waarbij er zoveel mogelijk mensen langs de leylijn betrokken worden, en waarbij wichelroedelopers voor en na de ceremonie metingen verrichten om de reactie van het aarde bewustzijn op onze ceremonie te meten. Zeg het voort en als je eraan mee  besluit te doen, laat het dan op de Earth Singers Facebook pagina weten.”

Danu laat momenteel een lied speciaal voor dit doel tot haar komen en zal dit met ons delen zodat het overal gezongen kan worden. Daarnaast kun je natuurlijk ook andere liedjes zingen op 5 mei, of tonen, of drummen. Het gaat zich er niet om of je een goede zanger(es) bent.

Ze doet een oproep aan alle wichelroede lopers: “Op 5 mei zullen we een enorme boost energie injecteren in het aarde netwerk van energiebanen en het zou geweldig zijn als de wichelroedelopers onder jullie de effecten ervan, voor en na de ceremonie, willen meten. Het wichelroede lopen kan helpen om zichtbaar te maken hoe de aarde reageert op onze intentie!

Als je niet langs deze specifieke Maria- of Michaël lijnen woont maar op een zijtak, of als je weet waar er belangrijke aarde-energielijnen in jouw regio lopen, neem dan deel door jouw geluid/lied in deze regionale lijnen te sturen. Als je niet weet of er zich een energiebaan in jouw buurt bevindt, zoek het dan uit. Vaak liggen er kerken, kathedralen, hunnebedden, heilige bronnen etc. op zulke energiepunten. Ergens zullen deze zich verbinden met het
grotere netwerk van energiebanen dat rondom de aarde loopt, dus er gaat nooit iets verloren.”

Danu Fox
Bron: http://www.songbearmusic.co.uk

Tijdens de Magische Spirituele Reis naar Cornwall kun je ter plekke deelnemen aan dit initiatief!

facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120