De accommodatie van de Samhain 2011 'Clear Vision Quest' spirituele reis naar Dartmoor

5-sterren accommodatie van de magische spirituele reis naar DartmoorOnze thuisbasis voor de magische spirituele reis naar Dartmoor is een 5-sterren omgebouwde boerderijschuur, midden in het prachtige groen van Dartmoor en vlakbij de ruigere delen van het Dartmoor landschap. Vanuit het huis kun je in de vroege ochtend naar de dichtbijgelegen heuveltop wandelen en de zon zien opkomen (of ondergaan). Je mag ook naar hartelust rondwandelen op het boerderijperceel van 28 ha(!) groot met veel lokale wilde planten en vogels.

Keuken en woonkamer van de accommodatie van de spirituele reis naar Dartmoor 2011De ruime keuken is zeer uitgebreid en heeft alles wat er nodig is, inclusief een enorme eettafel waar we allemaal samen aan kunnen zitten. De woonkamer is chique ingericht met comfortabele lederen banken en hoge kwaliteit meubels. 

Voor de gasten zijn er 3 slaapkamers beschikbaar: twee 2-persoons slaapkamers en één 4-persoons slaapkamer. Alle slaapkamers hebben een eigen en-suite badkamer.

Aansluitend aan de woonkamer is een afsluitbare ruimte met daarin een met Dartmoor bronwater gevoed indoor zwembad (met instelbare waterstroom). Hier kun je in alle rust privé bijkomen of drijvend op het water een kleurenhealing ondergaan. Deze ruimte bevat ook een douche en een wc.

Panoramisch terras en indoor bad van onze accommodatie voor de Samhain reis naar Dartmoor

Buiten is er een gezellig groot terras met uitzicht op Haytor.

Dartmoor kent weinig lichtvervuiling en daardoor kun je 's nachts héél veel sterren zien! En misschien kom je wel een das tegen.

facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120