Samhain Drum, Dream & Dance in King Arthur's Halls

Compilatie van onze  Samhain Drum, Dream & Dance ervaring in King Arthur's Halls gedurende de 'Clear Vision Quest' Samhain magische spirituele reis naar Dartmoor, UK.

Één van de activiteiten op het programma was deze prachtige drummen, dromen & dansen ervaring binnen in King Arthur's Halls. Het gebouw is speciaal gebouwd zodat het de reis van onze Ziel op het pad naar zelfrealisatie weerspiegeld.

Onze oprechte dank gaat uit naar onze vriend Mark Lepus die ons inlichtte over dit juweeltje van een plek! En diepe dankbaarheid voor onze lieve Cornwallse vrienden Lynn en Terry Forrest voor het meebrengen van hun pow wow drum en hun liefde naar deze gedeelde dag.

De foto's van de slideshow zijn gemaakt door Celtic Inspiration en Marie Colette La Nièce. De audio is later toegevoegd en bevat gedrum van Nathascha Heijen op The World Drum toen deze vorig jaar een bezoek aan Nederland bracht. De specifieke drum beats hebben wij geleerd van sjamaanse drum lerares en vriendin Jana Runnalls in Glastonbury. We danken ook de bedenker en bouwer van King Arthur's Hall en de vriendelijke en gepassioneerde opzichter en alle anderen (gezien of ongezien) die bij dit evenement betrokken waren.

Magic lives

We create it!

Re-member

Unite

Dream the world!

facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120