REIS: Mabon 2012 'Rainbow Bridge' spirituele reis naar Dartmoor

Mabon Rainbow Bridge spirituele reis naar Dartmoor UK

21 t/m 28 september 2012

Deze reis is VOL.
In 2013 is er een 'Dream Walker' Samhain reis naar Dartmoor van 26 oktober t/m 2 november 2013. Je kunt alvast je interesse ervoor kenbaar maken zodat je op de hoogte gehouden wordt van de ontwikkelingen.

Spirituele reis
vol magie en zingeving naar Dartmoor in prachtige herfstkleuren. Ontdek de Regenboog brug in jezelf op deze bijzondere oeroude plaats!

Thema: Spiritueel goud aan het eind van de Regenboog

Ga je met ons mee op een magische spirituele reis naar het bijzondere Dartmoor in de week waarin de Herfst Equinox valt? Deze periode is een uitstekende tijd voor het opmaken van de balans en het vieren van jouw spirituele 'oogst'.

Dartmoor is anders dan wat je ooit ervaren hebt en in dit zéér magische landschap zullen we in de Herfst Equinox / Mabon periode waarin dag en nacht in balans zijn, werken met het thema Regenboog Brug (Rainbow Bridge) i.s.m. de Michael & Mary aarde energielijnen en met de 'power of place' van eeuwenoude heilige plaatsen. Er bevinden zich daar multidimensionele poorten waardoor wij ons gemakkelijk kunnen verbinden met de Aarde en Spirit. Omringt door herfstzon, gouden en koperen aardekleuren, winderige hoogten en eeuwenoude stenen fluisteringen stappen we over de Regenboog Brug. We laten de inspiratie die we opdoen in deze magische vakantie onze toekomst verrijken!

Maar bovenal wordt dit een reis waarbij je vreugdevol de 'oogst' viert wat jij hebt bereikt in het afgelopen zonnejaar. Door de balans op te maken kunnen we de 'pot met goud' herkennen en deze integreren in de nieuwe levenscyclus.

Neem een tijdje vrij om diepe interactie met de Natuur en Spirit aan te gaan!

Dartmoor bezoeken is iets heel nieuws ervaren, het ademende, levende landschap kent de geheimen uit het verleden en houdt de sleutel voor een duurzame toekomst. Haal je hart op aan de wilde vlakten, bijzondere rotspartijen, wilde waterplaatsen, grillige oerbossen, oude heilige plaatsen, de traditie & folklore maar ook de spooklegenden, mysterie en magie van uniek Dartmoor. Maar ook de historische markten in mooie dorpen met ongebruikelijke straatjes, gezellig gonzende tearooms en fotogenieke cottages met strodaken, we zullen ze regelmatig tegenkomen! Tintagel aan de westkust van Cornwall met z'n ruige kliffen kust en de connectie met Koning Arthur en Merlijn is een extra tractatie op deze reis.

Programma in het kort

Op het programma staan onder andere:

 • Een tocht door de prachtige Lydford vallei waarbij je op twee heilige plaatsen het Licht & 'Duister' op zéér avontuurlijke wijze ervaart.
 • Een 'Rainbow Bridge Vision Quest' waarin je een poosje alleen op pad gaat (met kaart & opdracht) en waarbij je een helder visioen/inspiratie kunt ontvangen o.a. door de boodschappen uit de natuur en spirit.
 • Een dagtrip naar het legendarische plaatsje Tintagel aan de ruige westkust dat nauwe banden met de Koning Arthur legende heeft.
 • Ontvang een persoonljke drumhealing bij de Healing Stone van de steencirkel die 'Dartmoor's Stonehenge' wordt genoemd.
 • We wandelen in de voetsporen van Druïden naar een zeer bijzonder gevormd prehistorisch oerbos (het Woud van de Wijze Mannen) en zullen middels storytelling intunen op de natuurvolkeren voor inzicht en inspiratie.
 • Divinatie/orakelen en wichelroeden lopen horen er natuurlijk altijd bij!
 • Deelname aan een Herfst Equinox / Mabon ceremonie met een lokale groep gelijkgestemde mensen uit Dartmoor.
 • Zonsondergang drummen & vuurritueel op Brentor, een stenen heuvel met mooi uitzicht  (er staat een St. Michael kerk bovenop) en die bovendien de plek herbergt waar de Michael & Mary aarde-energielijnen zich kruisen en een bijzonder krachtige plek vormen.
 • We zullen de Herfst Equinox zonsondergang gadeslaan vanuit een verlaten en oeroud prehistorisch complex op Dartmoor. Deze plaats bestaait uit stenen rijen en cirkels is afgestemd op de natuurlijke cycli van de aarde & kosmos. Op deze plek zullen we een regenboog brug bouwen vanuit het verleden naar de toekomst en ontdekken we waar onze bestemming ligt.
 • Er worden oefeningen, meditatie/geleide reizen en andere sjamaanse technieken gebruikt om in de flow van het eeuwige moment te komen en om energieën te ervaren.

Maar er zijn ook hele 'aardse' dingen zoals tearooms met Devon Cream Tea, een typisch Engelse Country Market in Tavistock (een historisch dorp), lunchen in een Engelse pub die in een idyllische omgeving aan het water ligt, ontmoeten van wilde ponies en schapen die los lopen in Dartmoor, vanuit onze prachtige accommodatie in de natuur kun je naar hartelust wandelen en de vroege zonsopgang of zonsondergang te bekijken.

Neem ook vooral jouw sjamaanse trommel of wichelroeden mee (indien je deze bezit) want er zal gelegenheid zijn om hiermee te werken!

Dit en nog meer hartverwarmend moois staat je op deze reis te wachten. Het meer gedetailleerde magische reisprogramma ontvangen de deelnemers begin september 2012 . Laat je verrassen!

Deelname

Er is plaats voor max 7 avonturiers. VOL

In 2013 is er een 'Dream Walker' Samhain reis naar Dartmoor van 26 oktober t/m 2 november 2013. Je kunt alvast je interesse ervoor kenbaar maken zodat je op de hoogte gehouden wordt van de ontwikkelingen.

Wat zijn de unieke kenmerken van een magische spirituele reis onder begeleiding van Celtic Inspiration?

Praktische deelnamer informatie

Ervaringen van deelnemers aan een spirituele reis naar Dartmoor

Mooie video impressies van Dartmoor met prachtige muziek

Reissom

De reissom voor 8 dagen/7 nachten bedraagt € 960.

Inclusief:

 • retourtocht per minibus vanaf Station Heerlen
 • retourtocht per ferry Calais - Dover
 • 7 overnachtingen in een self-catering cottage op basis van gedeelde slaapkamers
 • vervoer per airconditioned minibus in Engeland
 • deelname aan propramma vol magische zingeving, rituelen en ceremoniën
 • entreegeld Lydford
 • coaching c.q. persoonlijke begeleiding door Mario en Nathascha van Celtic Inspiration

Reistijden

Heenreis: vrijdag 21 september 2012
(vertrek Heerlen: rond 04:00 uur in de nacht van 20 op 21 sept, aankomst Dartmoor: ca. 14:30 uur)

Terugreis: vrijdag 28 september 2012
(vertrek Dartmoor: rond 11:00 uur, aankomst Heerlen: ca. 23:45 uur)

Het staat je vrij om geen gebruik te maken van het vertrek per minibus vanaf Heerlen en om in plaats daarvan op eigen kosten een ticket Amsterdam - Exeter te regelen. Indien je besluit te gaan vliegen, dan heb je de volgende vluchtgegevens via http://www.flybe.com nodig:

Heenreis: vertrek 21 september vanaf Amsterdam om 15:40 uur - aankomst in Exter lokale tijd 16:15 uur
Terugreis: vertrek 28 september vanaf Exeter om 12:30 uur - aankomst in Amsterdam lokale tijd 15:05 uur.

De prijs voor een dergelijk retourticket is op dit moment (mei 2012): € 148,59. Dit is inclusief belasting en koffer van 20 kg. Je kunt ook een andere maatschappij nemen naar Exeter Airport maar hou daarbij rekening met deze dag- en tijdgegevens: wij kunnen deelnemers op 21 september rond 16:30 uur oppikken op Exeter Airport en afzetten op 28 september om 10:30 uur.

Inschrijving & betaling

Inschrijven kan hier  

U kunt zich vrijblijvend inschrijven op de lijst met geïnteresseerden. Bij inschrijving voor een reis vragen wij u pas te betalen zodra de reis voldoende deelnemers heeft. Wanneer de reis is volgeboekt, sturen wij u een email met daarin een proforma factuur ter betaling. Na de ontvangst van de betaling is uw plekje op de reis definitief gereserveerd en u ontvangt een defnitief deelnemersbewijs (factuur). Deze heeft u nodig bij het afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering.

De volledige betaling van €960 zal uiterlijk voor 30 juni 2012 worden overgemaakt op bankrekening 390342599 t.n.v. Celtic Inspiration in Heerlen o.v.v. Dartmoor 2012.

Bij inschrijving na 30 juni 2012 graag even contact met ons opnemen. We staan u graag te woord!

TIP: Er is een prachtige Mabon/Herfst Equinox meditatie als download (.mp3) beschikbaar bij Celtic Inspiration's online shop. Als deelnemende reiziger ontvang je deze download meditatie GRATIS.

facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120