De accommodatie van de Mabon 2012 'Rainbow Bridge' spirituele reis naar Dartmoor

huis-magische-spirituele-reis-dartmoor1Mabon, het herfstfeest, vieren we in historisch Dartmoor

Onze thuisbasis voor de magische spirituele reis naar Dartmoor tijdens de herfst equinox 2012 is een granieten, Middeleeuws Dartmoor Longhouse cottage met een rieten dak, eiken vloeren, vensterbank zitjes en balken plafonds. Het ligt op boerderijgrond van ca. 40 ha en heeft zijn eigen bronwater. Maar het is ook heel dichtbij het ruige Dartmoor National Park. Vanuit het huis kun erheen wandelen, zo dichtbij. Buiten is er een gezellige patio om in de zon te zitten. Maar misschien wil je wel liever gaan schommelen in de boomgaard?

Mabon 2012 Magische Spirituele Reis naar Dartmoor - woonkamer en keukenDe historische boerderijkeuken met AGA fornuis neemt je mee terug in tijd. Toch is er ook de luxe van een afwasmachine, wasmachine, droger etc. De woonkamer heeft een Inglenook haard waar we gezellig rond het vuur kunnen zitten. Dit huis barst van de historische details zoals origineel Middeleeuwse panelen en -broodoven en het heeft dan ook een lange geschiedenis.

Voor de gasten zijn er 5 slaapkamers beschikbaar: drie slaapkemers met elk 2 losse bedden en twee slaapkamers met een dubbel bed. Er zijn in totaal 4 badkamers in deze granieten cottage. Hier kun je heerlijk een bad nemen gevuld met Dartmoor's bronwater, puur en levendig water uit Moeder Aarde.

huis-magische-spirituele-reis-dartmoor4

Dartmoor kent weinig lichtvervuiling en daardoor kun je 's nachts héél veel sterren zien! En overdag komen soms de Dartmoor ponies in de tuin kijken wat we aan het doen zijn :) Deze plaats en de andere bijzondere natuurplekjes van Dartmoor omlijsten onze Mabon / Herfstfeest vieringen.

facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120