REIS: Herfst Equinox 2014 Spirituele Reis naar West Dartmoor (UK)

herfst-equinox-2014

20 t/m 27 september 2014

8-daagse spirituele thema reis vol magie en transformatie in spookachtig mooi West Dartmoor.

Inschrijvingen gesloten

Land van voorouders, legenden, spoken, mist, ruige landschappen en houtvuur. Ervaar een bijzondere vakantie vol dromen en werken met de Spirit van het land en de invloed van de sterren tussen de megalieten en aarde-energielijnen van West Dartmoor. Ga je met ons mee op een magische spirituele reis naar het bijzondere Dartmoor in de week waarin de Herfst Equinox valt? Deze periode is een uitstekende tijd voor het ervaren van transformationele heling, inzicht en het vinden van innerlijke kracht voordat we afdalen in de winterse duisternis.

Dartmoor

Dartmoor is anders dan wat je ooit ervaren hebt en in dit zéér magische landschap zullen we werken met de Michael & Mary aarde-energielijnen, met de 'power of place' van eeuwenoude heilige plaatsen en met de daar aanwezige multidimensionele portalen om ons te verbinden met de Aarde en ons afstemmen op onze hoogste droom voor onszelf en daardoor voor de wereld. Omringt door mist en illusie, spookachtige avondpaden, houtrook en eeuwenoude stenen fluisteringen luisteren we naar de inspiratie van de Droomwandelaar binnenin die ons op het juiste levenspad kan zetten. Onderweg letten op de tekens en symboliek die we op ons pad vinden en begeleiden. We laten deze inspiratie de toekomst verrijken! Maar het is ook een reis waarbij we vreugdevol vieren wat we hebben bereikt in de afgelopen jaarcyclus en bereiden ons voor op het loslaten zodat we 'schoon' een nieuwe levenscyclus in kunnen stappen.

Dartmoor bezoeken is iets heel nieuws ervaren, het ademende, levende landschap kent de geheimen uit het verleden en houdt de sleutel voor een duurzame toekomst. Haal je hart op aan de wilde vlakten, bijzondere rotspartijen, bruisende waterplaatsen, grillige oerbossen, oude heilige plaatsen, de traditie & folklore maar ook de spooklegenden, mysterie en magie van uniek Dartmoor. Maar ook de historische markten in mooie dorpen met ongebruikelijke straatjes, gezellig gonzende tearooms en fotogenieke cottages met strodaken, we zullen ze regelmatig tegenkomen!

Thema Dream Walker

Teruggetrokken in de warme en veilige 'grot' richten we onze aandacht op onze passies. Ieder van ons heeft zijn/haar eigen speciale rol binnen de schepping te vervullen. Spirit vertelt je zijn droom voor jou wanneer je erom vraagt in de stilte van je hart. Hij zal je helpen te zien wat waar is in jouw leven en wat er losgelaten kan worden zodat jij je aan de hoogste droom voor jezelf en de schepping kunt wijden. Ben je jouw dromen of jouw passie vergeten? Welke aspiratie verdient jouw aandacht (weer)? Deze magische reis helpt je jezelf uit de modder te bevrijden en nieuwe denkpatronen in je leven vorm te geven. Door elk van ons stroomt Spirit, of de Creatieve Kracht, net zoals adem door een fluit beweegt en prachtige tonen voortbrengt. Welke 'kunst' wil er door jou in de wereld gezet worden? Op deze reis gaan we naar de heilige ruimten buiten in de natuur zoals grot, weide, bos en zee - en zoeken tevens de stille heilige ruimte binnen in ons op, zodat we daar in verbinding komen met Spirit en diens boodschap voor ons.

Neem een tijdje vrij om diepe interactie met de Natuur en Spirit aan te gaan!

Programma hints

Voorbeelden van activiteiten die je op deze reis zou kunnen meemaken, zijn:

 • Een tocht door de prachtige Lydford vallei waarbij je twee bijzondere krachtplekken op zeer avontuurlijke wijze ervaart.
 • Een Vision Quest waarin je een poosje alleen op pad gaat (met kaart & opdracht) en waarbij je een helder visioen/inspiratie kunt ontvangen o.a. door de boodschappen uit de natuur en spirit.
 • Een wandeling over één van de mooiste paden, hoog in een prachtige vallei waardoor de oude Druiden rivier stroomt.
 • Ontvang een persoonljke drumhealing bij de Healing Stone van de steencirkel die 'Dartmoor's Stonehenge' wordt genoemd.
 • We wandelen in de voetsporen van Druïden naar een zeer bijzonder gevormd prehistorisch oerbos (het Woud van de Wijze Mannen) en zullen middels storytelling intunen op de natuurvolkeren voor inzicht en inspiratie.
 • Divinatie/orakelen en wichelroeden lopen horen er natuurlijk altijd bij!
 • Deelname aan een Herfst Equinox viering met een lokale groep gelijkgestemde mensen uit Dartmoor.
 • Zonsondergang drummen & vuurritueel op Brentor, een heilige heuvel met mooi uitzicht  (er staat een St. Michael kerk bovenop) en die bovendien de plek herbergt waar de Michael & Mary aarde-energielijnen zich kruisen en een bijzonder krachtige plek vormen.
 • We zullen de Herfst Equinox zonsondergang gadeslaan vanuit een verlaten en oeroud prehistorisch complex op Dartmoor. Deze plaats bestaait uit stenen rijen en cirkels is afgestemd op de natuurlijke cycli van de aarde & kosmos.
 • Er worden oefeningen, meditatie/geleide reizen en andere sjamaanse technieken gebruikt om in de flow van het eeuwige moment te komen en om energieën te ervaren.

Maar er zijn ook hele 'aardse' dingen zoals tearooms met Devon Cream Tea, een typisch Engelse Country Market in Tavistock (een historisch dorp), lunchen in een Engelse pub die in een idyllische omgeving aan het water ligt, ontmoeten van wilde ponies en schapen die los lopen in het ruige gedeelte van Dartmoor, vanuit onze accommodatie in de natuur kun je naar hartelust wandelen en de vroege zonsopgang of zonsondergang te bekijken.

Neem ook vooral jouw sjamaanse trommel of wichelroeden mee (indien je deze bezit) want er zal gelegenheid zijn om hiermee te werken!

Dit en nog meer hartverwarmend moois staat je op deze reis te wachten. Het meer gedetailleerde magische reisprogramma ontvangen de deelnemers eind augustus 2014 . Laat je verrassen!

Deelname

Begeleide spirituele vakantie in DartmoorHerfst Equinox 2014 Magische Spirituele Reis naar Dartmoor

Er is plaats voor max 6 avonturiers.

Wandelniveau: gemiddeld tot hoog. Deze reis bevat wandelingen tot max. 3 km, meestal op oneffen terrein, soms licht stijgend terrein, soms modderig, soms onbeschermd op een open vlakte. Goede waterdichte wandelschoenen en regenkleding zijn noodzakelijk. De meeste wandelingen zijn naar en van een te bezoeken programma onderdeel, varierend van een wandeling van een kwartier tot ca. een uur.

 

Wat zijn de unieke kenmerken van een magische spirituele reis onder begeleiding van Celtic Inspiration?

Praktische deelnamer informatie

Ervaringen van deelnemers aan een spirituele reis naar Dartmoor

Mooie video impressies van Dartmoor met prachtige muziek

Reissom

Herfst Equinox 2014 Magische Spirituele Reis naar Dartmoor

De reissom voor 8 dagen/7 nachten bedraagt € 1150.

Inclusief:

 • 7 overnachtingen in een self-catering vakantiewoning/cottage op basis van gedeelde 2-persoons slaapkamers (twee losse bedden) en gedeelde badkamers. Koppels krijgen indien mogelijk een kamer met 1 groot bed.
 • airconditioned vervoer in minibus tijdens het reisprogramma (naar programmaonderdelen van het reisprogramma)
 • deelname aan het bijzondere propramma vol magische zingeving
 • entreegeld voor zover vermeld in het programma
 • coaching c.q. persoonlijke begeleiding door Mario en Nathascha van Celtic Inspiration

Niet inbegrepen

 • Het vervoer naar Avebury - en het vervoer van daaruit terug naar Nederland. Tips en suggesties staan beneden.
 • Reis- en annuleringsverzekering (zelf regelen)
 • Maaltijden / drank (de kosten hiervan heb je zelf in de hand, normaal gesproken gemiddeld € 15 -20 per dag)
 • Persoonlijke uitgaven (denk hierbij bijv. aan: winkelen, telefoneren, entreegeld voor andere plaatsen dan inbegrepen in de reissom - etc.)

Vervoersmogelijkheden

Herfst Equinox 2014 Magische Spirituele Reis naar Dartmoor

Vliegen naar Exeter Airport

Het vervoer naar het startpunt van deze reis - Exeter Airport - en het vervoer van daaruit terug naar Nederland zit niet standaard inbegrepen in de reissom.

Je kunt een vliegticket naar Exeter Airport te kopen met KLM of Flybe. Tickets kunnen online worden besteld en betaald via de website van Flybe. We adviseren om een ticket pas te boeken zodra je van ons de bevestiging hebt gekregen dat de reis defnitief door zal gaan.

Flybe Reistijden van Schiphol naar Exeter Airport:

20 september - vertrek 13:30 / Aankomst 14:10 lokale tijd, vluchtnummer BE1534 (d.d. februari 2014 momenteel ca. €80 met 20 kg koffer en handbagage)
27 september - retour 10:15 / Aankomst 12:55 in Amsterdam, vluchtnummer BE1533 (d.d. februari 2014 momenteel ca. €92 met 20 kg koffer en handbagage)

Je wordt op Exeter Airport afgehaald om ca. 14:30 op 20 september en weer afgezet op 27 september om ca. 09:00 uur.

Eigen vervoer

Het vervoer naar het startpunt van deze reis - Exeter airport of Chagford in Dartmoor - en het vervoer van daaruit terug naar Nederland zit niet standaard inbegrepen in de reissom.

Sommige mensen vinden het fijn om op eigen gelegenheid naar Dartmoor te rijden omdat ze voor of na de reis er zelf nog een verblijf aan vast willen plakken.

Zij melden zich dan op de startdag van de reis op een nog nader te informeren tijdstip, bij de accommodatie. Het eigen vervoer blijft tijdens de Magische Spirituele Reis staan bij de accommodatie (of in diens omgeving). Vervoer tijdens de reis vindt gezamenlijk plaats met de minibus.

Goedkoopste transport naar UK

Er is een ZEER goedkoop reisalternatief als je het niet erg vindt om lang in een bus te zitten: www.megabus.com (kies vertrek Amsterdam of Rotterdam naar Exeter).

Wij kunnen je dan oppikken bij Exeter Airport wanneer we de vliegende gasten gaan afhalen op 20 september om ca. 14:30 en weer afgezet op 27 september om ca. 09:00 uur.

Inschrijving & betaling

Herfst Equinox 2014 Magische Spirituele Reis naar Dartmoor

Inschrijven kan hier (klik op deze link)

U kunt zich vrijblijvend inschrijven op de lijst met geïnteresseerden. Zodra een reis actueel wordt, ontvangen de geïnteresseerden een vrijblijvende email met het inschrijfformulier. Bij daadwerkelijke inschrijving voor een reis vragen wij het inschrijfformulier te retourneren.  U hoeft echter pas te betalen zodra er zich 4 of meer geïnteresseerden zich definitief inschrijven voor de reis. Op dat moment sturen wij de inschrijvers een email met daarin een proforma factuur ter betaling. Na de ontvangst van de (aan)betaling is uw plekje op de reis definitief gereserveerd en u ontvangt een deelnemersbewijs/factuur. Deze heeft u tevens nodig bij het afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering.

Inschrijvingen sluiten op 1 juli 2014 of eerder - indien de reis al volgeboekt is.

Betaling -  kunt kiezen uit:

1) Aanbetaling (niet terugbetaalbaar) van € 200 bij inschrijving, restant € 950 te betalen voor 1 juli 2014 door overmaking op bankrekening NL91TRIO0390270431 t.n.v. GFMC Heijen o.v.v. Dartmoor 2014.

Belangrijk om te weten is dat u bij zich bij 'inschrijving met aanbetaling' toch verplicht tot het betalen van de gehele reissom, ook als blijkt dat u na de aanbetaling onverwacht de reis moet annuleren (het resterende reisbedrag vervalt dan niet). Maar mochten we uw plek kunnen opvullen met een vervangende betalende reiziger, dan hoeft u de resterende som niet alsnog te betalen. De aanbetaling kan niet worden terugbetaald. Wij adviseren altijd om een reis- en annuleringsverzekering te nemen.

2) Betaling van de gehele reissom € 1150 ineens bij inschrijving door overmaking op bankrekening NL91TRIO0390270431 t.n.v. GFMC Heijen o.v.v. Dartmoor 2014.

TIP: Er is een prachtige Herfst Equinox meditatie als download (.mp3) beschikbaar bij Celtic Inspiration's online shop. Als deelnemende reiziger ontvang je deze download meditatie GRATIS.

facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120