Spirit of Avalon: Magische spirituele reizen naar Glastonbury

Read More

glastonbury-tor-priestesses-of-avalon-walk-up-torGlastonbury, het hart chakra van de Aarde

Tijdens 'Spirit of Avalon' magische spirituele reizen naar Glastonbury gaan we de speciale plaatsen, zoals de Abdij van Glastonbury, de Glastonbury Tor, het kruispunt van de Maria en Michaël-energie lijnen en de Chalice Well,  niet alleen fysiek verkennen maar we gaan er ook metafysisch werken met veel van deze plaatsen. Door middel van meditatie,  opdrachten, ontdekkingstochten en helende rituelen roept deze reis een gevoel voor de Grotere Realiteit tot leven. In tegenstelling tot een typische toeristische reis, is de 'Spirit of Avalon'  spirituele reis een diep transformerende ervaring door te werken met de kracht van Liefde en Vreugde en door bewuste co-creatie met Gaia aan te gaan en contact te leggen met de energieën uit haar Andere Wereld.

Wij begeleiden je naar de mooiste, mysterieuze en magische (kracht)plaatsen. Er is een reisprogramma maar daarbinnen zullen we ook inspelen op het ontvouwende moment want dat is waar de echte kansen voor innerlijke groei liggen. Op deze spirituele reis zal er ook ruimte zijn om zelf op onderzoek uit te gaan. Door te werken met kleine groepen van maximaal 8 personen, kunnen wij iedereen voldoende aandacht schenken.

Spirituele reizen naar Glastonbury: Chalice WellChalice Well

Beleef de genezende en rustgevende vrouwelijke energie van de Chalice Well en haar liefdevol aangelegde tuinen. Geniet van de genezende werking van de 'Healing Pool' in 'King Arthur’s Court' op jouw hart. Pelgrims komen al jaren naar deze krachtige plek voor vrede, genezing en meditatie. Ervaar de vreugde en liefde binnen in jezelf, wanneer we deelnemen aan een ceremonie ter ere van de Natuur in de Chalice Well, samen met tientallen gelijkgestemden. Hier krijg je een indruk van het oude Keltische pad en de vreugde die dit brengt. We zullen drinken uit de bron en je kunt wat van het Chalice Well water mee naar huis nemen. Verken de Chalice Well tuin en laat je wezen helemaal vullen met de geweldige kracht van de natuur en van de genezende geluiden en de specifieke smaak van haar water. Hang een lintje met jouw wens of gebed in de boom bij de bron, zoals al velen voor jou hebben gedaan en laat de wind deze gebeden meenemen.

Spirituele reizen naar Glastonbury (Avalon) : Glastonbury TorGlastonbury Tor

Voel je opgetild en levendig door de krachtige energie van de Tor terwijl je haren in de wind wapperen als je op de top staat en over het oude land Avalon heenkijkt. Ontdek de magie van het gelaagde, driedimensionale labyrint dat de Tor omgeeft en voel de krachtige verbinding tussen hemel en aarde. Aan de voet van de Tor ontspringt de 'White Spring' waar een mystieke tempel door vrijwilligers is gebouwd en onderhouden wordt. Hier vind je een heiligdom voor Brigid met de 'Vlam van Liefde' die hier sinds Imbolc 2005 brandend wordt gehouden. En er is ook een heiligdom van Cernunnos de mannelijke goddelijke energie en partner van de vrouwelijke Brigidine energie. Tegenover het publieke tappunt van de Witte Bron ligt ook het tappunt van de Rode Bron. Dit wordt gevoed door het water de Chalice Well. Er was een tijd dat deze witte 'mannelijke' wateren en de rode  'vrouwelijke'  wateren hier samen vloeiden en gezamenlijk het dal van Avalon in stroomden. Op het hart-chakra pad dat iets hoger dan halverwege de Tor ligt, bevindt zich de 'Eggstone'  die de ingang naar de Andere Wereld markeert. Natuurlijk zijn er nog veel meer verhalen die worden verteld over de Tor en wanneer je goed luistert, dan kun je jouw eigen waarheid over deze plaats ontdekken.

Spirituele reizen naar Glastonbury (Avalon): Wearyall HillWearyall Hill

Onderga de mystiek van de Glastonbury Abbey en Wearyall Hill, waar het verleden tot leven komt. Volgens de legende is er hier een meidoornboom gegroeid uit de staf die Jozef van Arimithea in de grond stak om met zijn groep vluchtelingen uit Jeruzalem hier te overnachten. Bij dageraad bleek zijn staf wortels te hebben gegroeid en dit werd opgevat als een teken om hier een kerk te starten. Een afstammeling van de originele meidoornboom staat er nog steeds en het is interessant dat deze twee keer per jaar bloeit hetgeen kan duiden op de Midden Oosten variëteit van de Meidoorn. Een ander verhaal is dat Joseph de Heilige Graal meegenomen zou hebben uit Jeruzalem en bij een bron hebben begraven. Er is inderdaad een vondst gedaan bij de Chalice Well. Realiteit of legende? Ervaar het zelf. In elk geval heb je een fantastisch uitzicht over Glastonbury, de Abbey, de Tor en de Vale of Avalon.

Spirituele reizen naar Glastonbury (Avalon) : AbbeyGlastonbury Abbey

Midden in Glastonbury centrum tref je op 9 hectare parkland de romantische ruïnes van de 7-de eeuwse Glastonbury Abbey aan. Ooit was het de meest magnifieke abdij van Engeland voordat deze werd ontmanteld in 1536 BC. Er zijn tal van mysterieuze legenden rondom deze abdij en één ervan is dat Joseph van Arimithea gedurende zijn handelsreizen ooit Jezus als kleine jongen hierheen heeft meegenomen. In 1191 BC ontdekten monniken het graf van Koning Arthur en Guinnevère. De middeleeuwse paranormale archeoloog Frederick Bligh Bond heeft hier middels automatisch schrift en boodschappen van overleden monniken de heilige geometrie blootgelegd van het originele bouwsel totdat de Kerk hem ontsloeg van zijn onheilige activiteiten. Voordat er een kerk verrees op deze plaats was dit de plek van een prehistorische tempel waarop nog later een kleine nederzetting van 12 lemen hutten met een 13e hut als tempel in het midden. Van mei tot september worden er interessante "levende voordrachten" gehouden in en rond de abdij die je een indruk geven van het leven destijds. Je waant je helemaal terug in de tijd.

The Magick Box - een van de vele new age winkels in Glastonbury High StreetGlastonbury High Street

In de winkelstraat ben je uren zoet en kom je ogen en handen tekort om alle New Age-winkels, bookshops, kruidenwinkels, stenenwinkels, Godinnenkleding shops en vegetarische lunchrooms te bekijken! De supermarkt heeft veel biologische producten. Tevens ligt er een bakkertje met speciale Engelse traktaties die je echt geproefd moet hebben! Het centrum is een levendige smeltkroes van levensovertuigingen. Wij kijken inmiddels niet vreemd meer op van uilen die meereizen op schouders, prachtig mooi geklede vrouwen in godinnenjurken, zigeuners die met paard en wagen in het centrum muziek maken, vriendelijke zwervers, spontane optochten, heksenbijeenkomsten, rabbi's die een ongeplande mis houden in de Maria crypte, toevallige ontmoetingen met geluk en meer magische heerlijkheden. Glastonbury High Street webcam .

Spirituele reizen naar Glastonbury (Avalon): Goddess TempleGlastonbury Goddess Hall & Temple

Voel de energie en de aanwezigheid van de eeuwenoude Godinnen als we deel nemen aan een ceremonie in de Goddess Hall van Glastonbury die door moderne priesteressen van Avalon wordt geleid. Tijdens de ceremonies wordt de kleur van de kleding afgestemd op het feest, zoals bijvoorbeeld geel en goud voor Lughnasadh en oranje met bruin voor de Herfst Equinox. De vrouwen zien er prachtig en vrouwelijk uit en hoewel mannen helaas  in de minderheid zijn,  zien zij  tenminste net zo stralend uit. Kinderen zingen mee uit volle borst wanneer er gezongen wordt. Toegewijde priesteressen houden de  Glastonbury Goddess Temple die midden in het centrum ligt, overdag open voor mensen die hier in alle rust en vreugde willen mediteren of de Godin in zichzelf ontmoeten. De tempel leeft geheel op donaties en giften.

Maria en Michael aarde energie lijnen in UKMichaël- en Maria lijnen

Glastonbury werd vroeger omringd door water en ligt in het centrum van een kruispunt van aarde energielijnen en leylijnen, waaronder de Michaël-en de Maria energiebanen (lijnen). Deze kronkelende drakenpaden van heilige mannelijke en vrouwelijke energie kruisen zich op drie verschillende plaatsen in Glastonbury: in de abdij, de Chalice Well en Glastonbury Tor. We nemen u mee naar deze plaatsen en krijgt u de gelegenheid om de aantrekkingskracht van deze lijnen met onze wichelroeden (die werden gesmeed door Hamish Miller) te voelen. Maar je kunt ook gewoon lekker achterover leunen tegen één van de prachtige bomen en jezelf afstemmen op de energie van deze plek.

Tot slot

Een van de krachten van onze reizen is dat doordat wij inmiddels een behoorlijk aantal relaties in en om Avalon hebben opgebouwd we vaak zó kunnen inhaken op een van de (spontane) activiteiten die er ontstaan tijdens onze reis bijvoorbeeld het samen drummen en chanten met Jana Runnalls of het meedoen aan een ceremonie/viering met andere groepen. We weten nooit van te voren wat de reis ons allemaal gaat brengen; we plannen wel een aantal zaken in maar daar omheen gebeurd vanzelf wat nodig is voor de pilgrims, onze reiziger, JIJ!

De Vrouwe van Avalon luistert naar jouw hart en zal je geven wat je nodig hebt.

Deelname

Wat zijn magische spirituele reizen?

Praktische algemene deelnemers informatie over de magische spirituele reizen

Wat maakt onze spirituele reizen zo bijzonder?

Vragen? Inschrijven?

Extra's
  • Het is mogelijk om een Spirit of Avalon reis op maat voor jouw eigen groep aan te vragen.
  • Het is mogelijk om ons in te huren als reis begeleiders / gidsen.
  • Het is mogelijk om ons in te huren om een workshop, ritueel of ceremonie te houden in Avalon. 
  • Het is mogelijk om ons in te huren voor een Reiki inwijding in Avalon of om een Reiki reis naar Avalon voor uw groep aan te vragen.
  • De Spirit of Avalon reis kan worden uitgebreid of aangevuld met een aansluitend verblijf of dagtrips of uitstapje naar wens bijv. de Avebury steencirkel of andere verzoeken.
  • Lees hier gast reisverslagen van de magische spirituele reizen naar Avalon / Glastonbury
  • Midzomer Avalon meditatie: een innerlijke reis naar het mystieke eiland Avalon waar je op pad gaat naar het Elfenvolk om jouw wens te doen.
neem-vrij-banner
facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120