REIS: Lente Equinox 2013 'Clear Vision Quest' spirituele reis naar Avalon

lente-equinox-2013-clear-vision-quest-avalon

15 t/m 22 maart 2013

8-daagse magische spirituele reis naar Glastonbury (UK)

Inschrjivingen open. Nog 2 plaatsen beschikbaar.

Thema: Clear Vision Quest

Wij begeleiden maximaal 6  deelnemers op een magische spirituele reis naar het mystieke Glastonbury in Engeland.

Glastonbury wordt de plaats van het eiland Avalon uit de Koning Arthur legende genoemd. In deze eeuw zijn hier nog steeds Priesteressen van Avalon in dienst van de Godin. Zo kent Glastonbury heft haar eigen Godinnentempel. De link naar Koning Arthur en de deugden van Camelot zit verweven in de sjamaanse realiteiten die Glastonbury rijk is. Het is een dromerige plaats, een plek voor magie en een thuiskomst in je eigen hart!

De Vrouwe van Avalon wakkert ons innerlijke vuur aan tijdens deze bijzondere reis waarin we op zoek gaan naar een helder visioen voor ons leven.

              Neem een tijdje vrij om diepe interactie met de Natuur en Spirit aan te gaan!

In de Lente Equinox periode is de natuur weer aan het uitlopen en de eerste versgroene en lente-gele tinten vrolijken ons hart op na de koude winterperiode. Vanaf de lente equinox worden de dagen steeds langer, de zon wint aan kracht en de aarde wordt vruchtbaar. Ook in jouw leven begint heel binnenkort de cyclus van nieuwe groei. Vaak heb je de zaden van hetgeen je in jouw leven wilt laten ontluiken al gedurende de wintermaanden opgemerkt als fluisteringen van jouw hart en inspiratie in jouw geest. Met de komst van de lente equinox is het tijd om jouw levensplan voor 2013 nu uit te filteren en in gang te zetten zodat in april de zaden hiervan kunnen gaan ontkiemen. We gaan in het hart chakra van de aarde, Glastonbury en diens landelijke omgeving, door een verrassend opgesteld reisprogramma op zoek naar een helder visioen dat ons inzicht en inspiratie biedt om ons levensplan op te kunnen stellen. Daarna zullen we dit middels ritueel en ceremonie bekrachtigen.

 Laat je meevoeren op de Michaël en Maria energielijnen en bezoek o.a. sleutel plaatsen uit Hamish Miller's baanbrekende boek over aarde-energieën: The Sun and the Serpent.

Op deze unieke spirituele reis bezoeken we plaatsen in en rondom Glastonbury dat in het graafschap Somerset ligt, in Zuid-West Engeland. Een van de belangrijkste rode draden in al onze magische reizen zijn de Maria- en Michaël drakenpaden (aarde energiebanen). Deze banen zich al 'dansend' een weg door het oude en mystieke landschap van Engeland vanaf Zuid-Cornwall tot Noord-West Norfolk. Onderweg kruisen zich deze 'bloedvaten gevuld met levenskracht' diverse malen. Vaak op de (prehistorische) heilige tempels van onze voorouders. Zulke krachtplekken herbergen een speciale kwaliteit Op deze bijzondere plaatsen kunnen we gemakkelijk afstemmen op de wijsheid het het goddelijke mannelijke en het goddelijke vrouwelijke principe in jou en in het land.

Tijdens deze spirituele vakantie ga je samenwerken met de Spirit van diverse bijzondere plekken in Avalon. Plaatsen waar je inspiratie ontdekt, inzicht ontvangt en waar je beloftes aan jezelf maakt. De Vrouwe van Avalon zal ons in dit seizoen van eerste ontluikende groen van binnen uit in vuur en vlam zetten voor het leven. De hartenklop van de aarde wordt luider en luider voordat ze in een onbedaarlijke symfonie uitbarst van creatiekracht! Wij zullen ons innerlijke vuur aanwakkeren alsmede de innerlijke visie of het derde oog chakra (Glastonbury is ook de lokatie van het derde oog van de Aarde).

Wij willen je graag begeleiden op een innerlijke en uiterlijke reis die je visie verbreedt en je horizon verlegt. Je bekijkt het grotere geheel en jouw plek daarin met vreugde en wéét dan wat jij in 2013 in jouw leven wilt gaan bewerkstelligen. Neem je plek in de sympfonie in en laat jouw glundering vele andere harten doen ontwaken. Lééf, dans, zing, lach... Elke dag van jouw reis zal gevuld zijn met Avalon mystiek, de verse schoonheid van de natuur, ritueel & magie, hartverwarmende verrassingen, humor en spiritualiteit! 

Er is geen specifieke voorkennis nodig om deze reis te kunnen maken; alles wat je nodig hebt zit al in jou. Het enige dat je nodig hebt is een open mind en een open hart. Het magisch werk op deze reis is niet ingewikkeld maar juist heerlijk toegankelijk.

De reis is verrassend en magisch - een ervaring waar je met een warm hart aan terugdenkt. Elke reis die wij ondernemen is weer uniek, vol met momenten van wonderlijke ervaringen, contact met de Aarde en samenwerking met de natuur. We kunnen niet alles voorspellen wat er gaat gebeuren maar dat maakt het juist zo magisch!

Programma in het kort

Tijdens deze magische spirituele reis naar Glastonbury (en omstreken) gaan we de mooie en mystieke plekjes van Somerset niet alleen verkennen maar er ook magisch mee werken, o.a. door middel van meditatie, opdrachten, verkenning, healing en ritueel. In tegenstelling tot een typisch touristische reis is deze magische spirituele vakantie eerder een diep transformerende belevenis! Wij leiden en begeleiden je naar bijzondere (kracht) plekken, eeuwenoude tradities en vriendelijke lokale mensen met interessante verhalen of activiteiten. Het is een reis die inspeelt op het moment en waarbij er ook ruimte is om op eigen onderzoek uit te gaan. Het is een bewuste keuze om maar met kleine groepen van max. 6 personen te werken want dan kunnen wij iedereen voldoende aandacht geven.

Plaatsen waarmee je in verbinding komt tijdens deze magische spirituele reis naar Glastonbury/Avalon komt, zijn:

 • Wandelen in de Glastonbury Zodiac (sterrenbeelden) die weerspiegelt zijn in het heilige landschap rondom Glastonbury.
 • Voel de eeuwen wegsmelten wanneer je in de Moerassen van Avalon één met de natuur bent.
 • Met behulp van de wichelroede bepalen we de plaats van de drie kruisingen van de Michaël & Maria aarde-energielijnen in Glastonbury. Op deze plaatsen werken we met diens specifieke kracht op het 1e (wortel), 5e (hart) en 7e (kruin) chakra.
 • Beleef een indrukwekkende ceremonie in de duisternis van de kaarsverlichte White Spring watertempel.
 • Verblijf in de Chalice Well tuinen & diens heilige bron waar we om inzicht, heling en transformatie vragen in samenwerking met de natuurwezens en deva's van deze speciale plaats.
 • In de Goddess Temple ontmoeten we de Vrouwe van Avalon tijdens een diepe meditatie.
 • Vrijblijvende deelname aan een of meerdere lokale Lente Equinox / Ostara vieringen (o.a. bij de Glastonbury Goddess Temple of de Chalice Well)
 • Verweven in een Vision Quest werk je met de Spirit van de natuur in de tuin van de Glastonbury Abbey.

Dit is maar een korte en onvolledige opsomming want er wacht nog veel meer hartverwarmend moois op je in deze reis, we verklappen nog niet alles. In de reis komen in elk geval alle elementen terug: de aarde, het water, het vuur, de lucht en spirit. Zij helpen jou met het vinden van een helder visioen voor jouw leven.

Toch komt ook de 'toerist in ons' aan zijn trekken: slenteren door de High Street met zijn New Age- en Heksenwinkeltjes, Engelse maaltijden uitproberen zoals een fish & chips (met of zonder azijn), een Cream Tea nuttigen met scones in Engelse tea rooms of gewoon even wat bijkomen met een cappucino in de sfeervolle pubs en inns. Maak kennis met typisch Engelse gewoonten en geniet van de 'oude' atmosfeer die het platteland van Engeland nog steeds heeft weten te behouden.

Neem ook vooral je sjamaanse trommel of wichelroeden mee (indien je deze bezit) want er zal gelegenheid zijn om hiermee te werken!

Het meer gedetailleerde magische reisprogramma ontvangen de deelnemers begin maart 2013. Laat je verrassen!

Meer informatie over Glastonbury & omgeving

The Glastonbury Experience - een film preview!

Hieronder zie je een viertal horizontale witte tabjes genaamd Deelname, Reissom, Vervoer en Inschrijving. Klik op een tabje om de betreffende informatie daaronder te lezen.

Deelname

Deelname

Lente Equinox 2013 CLEAR VISION QUEST Magische Spirituele Reis naar Glastonbury (Avalon) UK

Inschrijvingen zijn open. Er is plaats voor 6 avonturiers. Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar.

Wandelniveau: laag. Deze reis bevat wandelingen tot max. 1 tot 2 km, meestal op effen vlak terrein, soms licht stijgend terrein, soms modderig. Goede waterdichte wandelschoenen en regenkleding zijn incidenteel nodig. De meeste wandelingen zijn naar en van een te bezoeken programma onderdeel, varierend van een wandeling van een kwartier tot ca. een uur.

Bekijk foto's en informatie over de accommodatie van deze Lente Equinox reis naar Glastonbury

Wat zijn de unieke kenmerken van een magische spirituele reis onder begeleiding van Celtic Inspiration?

Praktische deelnamer informatie

Ervaringen van deelnemers aan een spirituele reis

Reissom

Reissom

Lente Equinox 2013 CLEAR VISION QUEST Magische Spirituele Reis naar Glastonbury (Avalon) UK

De reissom voor 8 dagen/7 nachten bedraagt € 960.

Inclusief:

 • 7 overnachtingen in een self-catering vakantiewoning/cottage op basis van gedeelde 2-persoons slaapkamers (twee losse bedden) en gedeelde badkamers. Koppels krijgen zoveel mogelijk een kamer met 1 groot bed.
 • airconditioned vervoer in minibus tijdens het reisprogramma (naar programmaonderdelen van het reisprogramma)
 • deelname aan het bijzondere propramma vol magische zingeving
 • entreegeld voor zover vermeld in het programma
 • coaching c.q. persoonlijke begeleiding door Mario en Nathascha van Celtic Inspiration

Niet inbegrepen

 • Het vervoer naar Glastonbury - en het vervoer van daaruit terug naar Nederland. Soms is gratis meereizen met minibus** vanuit NL mogelijk. Lees meer hierover onder de tab 'Vervoer'. In dit geval is gratis meereizen met de minibus mogelijk.
 • Reis- en annuleringsverzekering (zelf regelen)
 • Maaltijden / drank (de kosten hiervan heb je zelf in de hand, normaal gesproken gemiddeld € 15 -20 per dag)
 • Persoonlijke uitgaven (denk hierbij bijv. aan: winkelen, telefoneren, entreegeld voor andere plaatsen dan inbegrepen in de reissom - etc.)

Vervoer

Vervoersmogelijkheden

Lente Equinox 2013 CLEAR VISION QUEST Magische Spirituele Reis naar Glastonbury (Avalon) UK

Meerijden met minibus vanuit Nederland

Het vervoer naar het startpunt van deze reis - Glastonbury- en het vervoer van daaruit terug naar Nederland zit niet standaard inbegrepen in de reissom.

Maar indien we een minibus in NL huren en deze naar de startplaats rijden vanuit vertrekpunt Heerlen/Sittard, dan zijn eventuele mee-reizigers gratis welkom op de rit. Dan is opstappen in België ook mogelijk: bij tankstation Jabekke De Haan.

Meereizigers met de minibus zijn gratis welkom om mee te rijden naar Glastonbury.

Je moet dan wel zelf nog jouw vervoer naar Station Sittard of Heerlen regelen en betalen. Indien nodig kunnen we je reistips geven om naar Heerlen/Sittard te komen. Wij kunnen je helpen om slaapplekken te vinden indien nodig (minibus vertrekt midden in de nacht).

Reistijden

Heenreis: 15 maart 2013
(vertrek Heerlen: rond 03:00 uur in de nacht van 14 op 15 maart, aankomst Glastonbury: ca. 13:00 uur)

Terugreis: 22 maart 2013
(vertrek Glastonbury: rond 10:00 uur, aankomst Heerlen: ca. 23:00 uur)

Vliegen naar Bristol Airport

Het vervoer naar het startpunt van deze reis - Glastonbury- en het vervoer van daaruit terug naar Nederland zit niet standaard inbegrepen in de reissom.

De snelste manier om in Glastonbury te geraken is om een vliegticket naar Bristol Airport te kopen met KLM of Easyjet.

Je kunt het ticket online bestellen en betalen via de website van Easyjet of van KLM.  De vluchtgegevens die je hierbij nodig hebt, zijn:

Hieronder staan de twee meest gunstige vliegschema's.

KLM
Heenreis: vertrek op 15 maart vanaf Schiphol Amsterdam om 12:35 uur, aankomst Bristol om 12:45 uur lokale tijd.
Terugreis: vertrek 22 maart vanaf Bristol om 13:25 - aankomst in Amsterdam lokale tijd 15:40 uur.
De prijs voor een dergelijk retourticket met KLM is op dit moment (begin november 2012): € 145. Dit is inclusief belasting en koffer.

Easyjet
Heenreis: vertrek op 15 maart vanaf Schiphol Amsterdam om 10:40 uur, aankomst Bristol om 11:00 uur lokale tijd.
Terugreis: vertrek 22 maart vanaf Bristol om 16:25 - aankomst in Amsterdam lokale tijd 18:45 uur.
De prijs voor een dergelijk retourticket met Easyjet is op dit moment (begin november 2012): € 120. Dit is inclusief belasting en koffer.

Je kunt ook een andere maatschappij nemen naar Bristol Airport maar hou daarbij rekening met deze dag- en tijdgegevens: wij kunnen deelnemers op 15 maart om ca. 15 uur oppikken op Bristol Airport en afzetten op 22 maart omstreeks 11:30 uur.

Eigen vervoer naar Glastonbury

Het vervoer naar het startpunt van deze reis - Glastonbury- en het vervoer van daaruit terug naar Nederland zit niet standaard inbegrepen in de reissom.

Sommige mensen vinden het fijn om op eigen gelegenheid naar Glastonbury te rijden omdat ze voor of na de reis er zelf nog een verblijf aan vast willen plakken.

Zij melden zich dan op de startdag van de reis op een nog nader te informeren tijdstip, bij de accommodatie. Het eigen vervoer blijft tijdens de Magische Spirituele Reis staan bij de accommodatie (of in diens omgeving). Vervoer tijdens de reis vindt plaats met de minibus.

Inschrijven

Inschrijving & betaling

Lente Equinox 2013 CLEAR VISION QUEST Magische Spirituele Reis naar Glastonbury (Avalon) UK

Inschrjiven kan hier (klik op deze link)

U kunt zich vrijblijvend inschrijven op de lijst met geïnteresseerden. Zodra een reis actueel begint te worden, ontvangen de geïnteresseerden een vrijblijvende email met het inschrijfformulier. Bij daadwerkelijke inschrijving voor een reis vragen wij het inschrijfformulier te retourneren. U hoeft pas te betalen zodra er zich 4 of meer geïnteresseerden zich definitief inschrijven voor de reis. Op dat moment sturen wij de inschrijvers een email met daarin een proforma factuur ter betaling. Na de ontvangst van de (aan)betaling is uw plekje op de reis definitief gereserveerd en u ontvangt een deelnemersbewijs/factuur. Deze heeft u tevens nodig bij het afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering.

Betaling van de gehele reissom € 960 ineens bij inschrijving door overmaking op bankrekening 390342599 t.n.v. Celtic Inspiration in Heerlen o.v.v. Avalon 2013.

TIP: Er is een prachtige Lente Equinox meditatie als download (.mp3) beschikbaar bij Celtic Inspiration's online shop. Als deelnemende reiziger ontvang je deze download meditatie GRATIS - uiterlijk 2 weken voor aanvang reis.

neem-vrij-banner
facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120