Kenmerken Magische Spirituele Reizen door Celtic Inspiration

Wat beleef jij op de Magische Spirituele Reizen van Celtic Inspiration?

 

Liefde voor elke deelnemer

Één van de krachtigste punten waarop de bijzondere spirituele vakanties van Celtic Inspiration scoren is het ingrediënt LIEFDE. Zoals de liefde voor elke deelnemer. Het 'er mogen zijn', precies zoals je bent met al jouw sterke en zwakke kanten is altijd één van de hoofdaandachtspunten binnen hun magische spirituele reizen. Mario en Nathascha geloven dat iedereen 'heilig' is en dat we allemaal van elkaar kunnen leren en groeien.  

Elke dag van de magische spirituele vakantie wordt maximaal begeleid

De begeleiders verblijven bij de groep. Het niveau van persoonlijke aandacht is daardoor hoog en de afzonderlijke behoeften van de reizigers worden zoveel mogelijk gevoed en ondersteund binnen het grotere raamwerk van de groepsenergie en -activiteiten. Daarnaast is er  's avonds tijd voor het delen van ervaringen en voor een persoonlijke coaching of helingsessie (inbegrepen in reissom).

Meer diepgang met een kleine groep mensen

Het aantal plaatsen per spirituele vakantie is beperkt tot max. 6 of 8 deelnemers. Werken met kleine groepen biedt een persoonlijke ervaring van intensiteit van de spirituele reis die met grotere groepen niet mogelijk is. Celtic Inspiration verkiest diepgang boven grote aantallen. De groepsdynamiek is namelijk een belangrijk onderdeel van hun magische reizen.

Elke spirituele reis is uniek en heeft een eigen thema

Iedere spirituele reis heeft een eigen thema dat als rode draad door de betreffende reis loopt. Afhankelijk van het seizoen op het jaarwiel en de geldende astrologische invloeden wordt het reisthema zodanig afgestemd dat de deelnemers als het ware 'gedragen' worden door de aanwezige energie in de natuur en van de sterren/planeten die jou beïnvloeden. Met de mens als voelend, bewust centrum binnen de magie van de spirituele reis, geeft dit een helder inzicht in ons eigen levensproces van dat moment.

Gebalanceerde combinatie van Spirituele Vakantie, Retraite &  Workshop

Met de brede aanpak van Nathascha en Mario wordt de magische vakantie een afwisselende ervaring! Aan de samenstelling van het programma wordt wekenlang gewerkt met passie, liefde en aandacht voor details. Het resultaat biedt o.a. ruimte voor: gezamenlijke en individuele ontdekkingstochten van bijzondere plekken, deelname aan lokale vieringen en ceremoniën, tijd voor Spirit Walks en communicatie met de natuur, meditatie, retraite/persoonlijke introspectie/stilte, deelname aan magisch werk en/of zinvolle persoonlijke Keltische sjamanistische rituelen.

Transformatie van jouw leven, deuropener naar de toekomst

Door de manier waarop de sprituele vakanties zorgvuldig zijn samengesteld, kunnen de reizigers hun spirituele reis als een deuropener naar de toekomst ervaren. Met het op de spirituele reis ontvangen inzicht en inspiratie zal jouw leven een transformatie beginnen te ondergaan. Voel jij dat je klaar bent voor een nieuw begin in jouw leven of dat je een mijlpaal op jouw pad wilt zetten op een bijzondere manier en onder deskundige liefdevolle begeleiding? Dan is een magische spirituele reis met Nathascha en Mario van Celtic Inspiration een aanrader!

Ruimte voor Spirit

De spirituele vakantie laat ruimte voor Spirit om zich door ons programma te weven. Spirit is de 'ziel' van dingen, zo kun je tijdens een rmagische sprituele reis ervaren dat de Spirit van een plaats, boom, dier, wolk, aarde-energiebaan (en nog veel meer) een boodschap voor je heeft. Hierdoor is een spirituele reis vaak een aaneenrijging van wonderlijke ervaringen. De tekens en liefdevolle begeleiding van Spirit leren herkennen en diens symbolen of boodschappen interpreteren is onderdeel van elke spirituele reis. We kunnen nooit voorspellen wat er allemaal gaat gebeuren maar dat maakt het juist zo magisch! 

Veelzijdigheid, vakkundigheid en verrassing

De begeleiders Nathascha en Mario zou je, als je dan toch een label wilt plakken, het best kunnen omschrijven als Celtic Shamans (Keltische sjamanen). Zij zijn ervaringsdeskundig in zowel de wondere wereld van spiritualiteit als de praktische wereld van gedegen reisplanning. Samen bezitten ze over een enorm veelzijdige kennis en gepassioneerde vakkundigheid in diverse paden en disciplines: van Reiki Meesterschap tot  Druïde wijsheid, van Cornwallse Traditionele Hekserij tot het Hawaiiaanse sjamanistische Huna systeem, van energiesystemen zoals yoga, qi gong, tai chi tot magische Oosterse tradities zoals het Tibetaanse Bön systeem, van wichelroeden lopen uit de hand van meester wichelroedeloper Hamish Miller tot sjamaans trommelen uit de hand van drum lerares Jana Runnalls in Glastonbury, van kennis van prehistorische monumenten tot de bijbehorende Spirits of Place en de aarde-energieën en leylijnen. En dit is nog maar een kleine greep uit alle bronnen waarmee zij jouw magische spirituele reis tot een verrassende en onvergetelijke periode uit jouw leven kunnen maken! Zij zetten AL hun kennis in om de meest optimale omstandigheden te creëren waarbinnen JIJ gedragen wordt en daardoor jouw eigen kracht, persoonlijke waarheid en innerlijke wijsheid kunt vinden.

Geschenken van Spirit gedurende de spirituele reizen van Celtic Inspiration

Praktische zaken

Luxe accommodatie

Hoe zou jij jezelf behandelen als je wist dat ook jij 'heilig' bent ? Het uitgangspunt van de magische spirituele vakanties is dat de reis een investering in jezelf is en dat jij jezelf daarmee welverdiend verwend. De vakantiehuizen of cottage's waarin we verblijven zijn voor Engelse begrippen van hoge kwaliteit en luxe uitvoering. Vaak is er wat extra's aanwezig in deze accommodaties bijvoorbeeld een mooi uitzicht, gelegen dichtbij een bijzondere plek, een jacuzzi of (bronwater) zwembad voor de gasten, een prachtige atmosfeer, drinkwater/douchewater uit een bron, ecologisch gebouwd of een ander extraatje dat nét dat beetje cachet geeft aan de reis.

Maatwerk

Elke reis is maatwerk en dus uniek. Er is geen 'standaard' werkwijze, alles vloeit, is flexibel en kijkt puur naar wat er nodig is voor de groep en het individu. Indien verwezenlijkbaar zullen we in alle redelijkheid zoveel mogelijk aan wensen proberen tegemoet te komen.

Gechauffeerd worden

Je wordt bij een nader te informeren vliegveld in Engeland (zie reisdetails bij de diverse reizen) opgehaald en weer afgezet. Gedurende de reis in Engeland wordt je gechauffeerd. Je hoeft dus niet zelf links te rijden in Engeland. In plaats daarvan kun je genieten van het panorama dat het Engelse landschap onderweg biedt.

Wat is er niet inbegrepen?

Niet inbegrepen in de reizen zijn:
  • Vervoer naar/van vliegveld in Nederland
  • Retourvlucht naar vliegveld in Groot Brittannië (meestal Exeter Airport)
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Eten & drinken (heb je zelf in de hand, normaal gesproken gemiddeld € 15 per dag)
  • Persoonlijke uitgaven (denk hierbij bijv. aan: winkelen, telefoneren, entreegeld voor andere plaatsen dan inbegrepen in de reissom - etc.)
Lees hier meer praktische informatie over magische spirituele vakanties door Celtic Inspiration.
 
Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, stuur deze dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
neem-vrij-banner
facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120