Algemene praktische informatie over de magische spirituele reizen

Hier treft u de algemene & praktische reisinformatie voor deelnemers aan o.a. inhoud/programma's, vervoer, accommodatie, reissom en andere informatie die voor belang zijn voor de beeldvorming van wat een magische spirituele reis met Celtic Inspiration inhoudt.

Programma

Spirituele Reizen: viering in de Chalice Well tuinenDe magische spirituele reizen zijn een gebalanceerde combinatie van Reis, Retraite &  Workshop. Aan de samenstelling van het programma van elke individuele reis wordt wekenlang gewerkt met passie, liefde en aandacht voor details. Het mooi gebalanceerde resultaat biedt o.a. ruimte voor: gezamenlijke en individuele ontdekkingstochten van bijzondere (kracht)plekken, deelname aan lokale vieringen en ceremoniën, tijd voor persoonlijke introspectie/stilte, deelname aan magisch werk/ zinvolle rituelen door Celtic Inspiration. Het programma laat daarnaast ruimte voor Spirit om zich door ons reisprogramma te weven.

Iedere bijzondere spirituele vakantie heeft een eigen thema dat als rode draad door de betreffende spirituele reis loopt. Afhankelijk van het seizoen op het jaarwiel en de geldende astrologische invloeden wordt het reisthema zodanig afgestemd dat de deelnemers 'gedragen' worden door de aanwezige energie in de natuur en van de sterren en planeten die ons beïnvloeden. Met de mens als voelend, bewust centrum binnen de magie van de reis, geeft dit een helder inzicht in ons eigen levensproces van dat moment en inspiratie voor de toekomst. Het reisthema van elke unieke reis wordt verrijkt door meditatie, opdrachten, vision quest, verkenning, avontuur, heling en ritueel.

De deelnemers ontvangen een gedetailleerd reisprogramma met tips, suggesties en checklist ongeveer 2 weken voor aanvang van de reis.

Deelnemers

Spirituele reizen - Glastonbury TorHet aantal plaatsen is beperkt tot max. 6 (heel soms 8) avonturiers die allemaal een open hart en mind hebben en het verlangen delen om samen dieper in de magie van het leven te duiken. Daarom is deze reis minder geschikt voor mensen die de reisdoelen om puur toeristische redenen willen bezoeken. Werken met kleine groepen biedt een intensiteit aan ervaringen. Wij kiezen voor diepgang boven grote aantallen. De groepsdynamiek is namelijk een belangrijk onderdeel van deze spirituele vakanties. Daarnaast is het 'er mogen zijn', precies zoals je bent met al jouw sterke en zwakkere kanten één van de uitganspunten binnen de magische spirituele reizen.

De begeleiders, Mario en Nathascha van Celtic Inspiration, geloven dat iedereen even waardevol is en dat we van elkaar kunnen leren en groeien. Zij zorgen voor een goede individuele begeleiding/coaching bij de innerlijke (heling)processen die gedurende de reis kunnen plaats vinden.

Vervoer

Vervoer: minibus bij de TorVervoer gedurende de reis
Je wordt bij een nader te informeren vliegveld in Engeland (zie reisdetails bij de diverse reizen) opgehaald en weer afgezet. Gedurende de reis in Engeland wordt je gechauffeerd. Je hoeft dus niet zelf links te rijden. In plaats daarvan kun je genieten van het panorama dat het Engelse landschap onderweg biedt.

Vervoer voor en na de reis
Je regelt op eigen kosten een vliegticket naar Groot-Brittannië. Wij geven je alle benodigde informatie over het juiste vliegveld en de beste vluchttijden zodat je zelf een ticket kunt boeken en betalen. Denk ook aan het regelen van je vervoer van en naar het vliegveld waarvan je vertrekt in Nederland.

Verblijf

accommodatie-voorbeeldDe accommodaties worden van tevoren ons geboekt en zitten inbegrepen in de reissom. Het uitgangspunt van de spirituele reizen is dat de reis een investering in jezelf is en dat jij jezelf daarmee welverdiend verwend of de ruimte geeft voor innerlijke groei. De vakantiehuizen of cottage's waarin we verblijven zijn voor Engelse begrippen van goede kwaliteit en (luxe) uitvoering of ze bevatten historische waarde. Vaak is er wat extra's aanwezig in deze accommodaties bijvoorbeeld een mooi uitzicht, gelegen dichtbij oud heiligdom of krachtplek, een jacuzzi of (bronwater) zwembad voor de gasten, een prachtige atmosfeer, drinkwater/douchewater uit een bron, ecologisch gebouwd of een ander extraatje dat nét dat beetje cachet geeft aan de reis. Over het algemeen beschikken de accommodaties over een eigen kookgelegenheid, afwasmachine en er zijn meerdere slaapkamers (meestal 2-persoons kamers, tenzij anders vermeld). Afhankelijk van de accommodatie kan er ook een éénpersoonskamer beschikbaar zijn (soms tegen extra betaling).

Reissom

De reissom variërt per spirituele reis en is afhankelijk van het aantal dagen en de seizoensprijzen. Kijk op de informatiepagina van de betreffende reis voor de juiste reissom.

Inbegrepen:

  • overnachtingen (op basis van gedeelde 2-persoonskamer)
  • airconditioned vervoer in Engeland
  • deelname aan het reispropramma vol magisch-spirituele zingeving, rituelen en ceremoniën
  • entreegeld voor zover vermeld in het programma
  • coaching c.q. persoonlijke begeleiding door Mario en Nathascha van Celtic Inspiration

Niet inbegrepen:

  • Vervoer naar/van vliegveld in Nederland
  • Retourvlucht naar vliegveld in Groot Brittannië (meestal Exeter Airport)
  • Reis- en annuleringsverzekering.
  • Eten & drinken (heb je zelf in de hand, normaal gesproken gemiddeld € 15 per dag)
  • Persoonlijke uitgaven (denk hierbij bijv. aan: winkelen, telefoneren, entreegeld voor andere plaatsen dan inbegrepen in de reissom - etc.)

Maaltijden & dranken

george-pilgrim-pubMaaltijden en dranken zijn niet inbegrepen in de reissom. Een indicatie van de kosten voor maaltijden: GBP 10 (€12) per week voor ontbijt, 5 GBP (€6) per dag voor lunch en GBP 10 (€12) per dag voor avond maaltijd. De prijzen van drank variëren, afhankelijk van wat je kiest. Op voorgaande reizen werd meestal na een ontbijt in het huis een lunch en avondmaaltijd in een lunchroom of pub/inn gegeten en in enkele gevallen nuttigden de reizigers 's avonds enkel nog een lichte snack thuis na een stevige lunchmaaltijd in een pub.

Ontbijt

Iedereen legt GBP 10 bij voor een ontbijt huishoudpotje. Je schrijft jouw ontbijtvoorkeuren op een boodschappenlijstje. Samen genietend van een (zoveel mogelijk biologisch) ontbijt nemen we de plannen voor die dag door.

Lunch en diner

Onderweg bespreken we waar we gaan lunchen of waar we het diner zullen eten.Je kunt je aansluiten bij de groep voor de lunch en het diner maar je mag ook gerust je eigen weg gaan. De lunch wordt bijna altijd daar waar we dan zijn gegeten, vaak is dat een pub of lunch café. Vaak blijkt dat na een indrukvolle ochtend in de buitenlucht een goede lunch maaltijd in een gezellige Engelse pub voldoende is als hoofdmaaltijd. 's Avonds eet men dan alleen nog wat kleins in de accommodatie.  

Ten slotte

skyeEr gaat een bijzonder lieve witte herdershond met ons mee op reis.

Haar naam is Skye en ze is een echte hartedief!

Een witte herdershond is één van de twee rassen (poedels zijn de andere) die geen allergieën opwekken bij mensen met een hondenharen allergie.

neem-vrij-banner
facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120