Aarde mysteriën: Engelse heilige plaatsen & Atlantis

"Een groot wetenschappelijk instrument ligt languit over het gehele oppervlak van de aarde. In een gegeven periode, misschien was het ongeveer 4000 jaar geleden, werd bijna elke hoek van de wereld bezocht door een groep mensen die erheen gingen om een bepaalde taak te volbrengen. Met behulp van enkele opmerkelijke vermogens, konden zij enorme blokken steen snijden, bewerken en in positie brengen en bouwden daarmee een enorm astronomisch instrument bestaande uit steencirkels, rechtopstaande pilaren, piramides, ondergrondse tunnels en stenen platformen.  Deze bouwwerken zijn allemaal met elkaar verbonden door een netwerk van uitlijningen die van horizon tot horizon werden gemarkeerd door stenen, uitsteeksels en grondwerken.

Niemand weet hoe deze wereldwijde taak werd volbracht en nog minder waarom. En dit is natuurlijk de ultieme vraag. Wanneer we erachter komen waarom deze mensen, buiten het bereik van de geschreven geschiedenis, hun vaardigheden en middelen aanwendden om op aarde een patroon van bouwerken die zowel aan de aarde als aan de hemel gewijd waren, neer te zetten, dan zouden we het geheim kennen van hun universele beschaving. Een beschaving die nu nog hopeloos ongrijpbaar lijkt."
 

John Michell, auteur van "View on Atlantis"

Ontdek het krachtige bewijs dat Stonehenge, Avebury, Glastonbury en vele andere mystieke locaties in Engeland met elkaar gelinkt waren en terug te voeren zijn op oude maar geavanceerde technologie en in verbinding met Atlantis staat. De video neemt je mee op een reis langs een reeks van prehistorische 'sporen' die honderden mijlen door het Engelse platteland lopen. Op basis van de ontdekkingen van Cambridge opgeleide wetenschapper en auteur John Michell, laat dit programma een verrassende nieuwe versie van de wortels van de beschaving zien. Gastheer Doug Kenyon, redacteur van Atlantis Rising Magazine neemt je mee op lokatie in Engeland om een ​​aantal van de grote mysteries van de mensheid te verkennen.

neem-vrij-banner
facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120