Hamish Miller, de St. Michael lijn & Parallel Community

Één van de mensen die een diepe indruk achtergelaten hebben en wiens ideeën en research regelmatig terugkomt tijdens onze reizen, is Hamish Miller. In de jaren '80 legde hij samen met auteur Paul Broadhurst de loop van de Maria - en Michaël aarde-energielijnen vast dwars door Engeland van het puntje van Cornwall naar Hopton-on-Sea aan de oostkust. Met behulp van zijn uniek gesmede ijzeren wichelroeden werd eerst de Michaël lijn vastgelegd maar al gauw kwamen zij tot de ontdekking dat er een tweede lijn, de Maria lijn, nooit ver weg was. Zij vonden daarnaast plaatsen waar de aarde-energie bijzonder krachtig was en dit bleken kruispunten van de Maria- en Michaël lijnen te zijn. Meestal vonden zij zulk een kruispuntin of bij oude heiligdommen en tempels, steencirkels, kerken, cathedralen of andere bijzondere landmarkeringen.  michael-alignment

Hamish en Paul tekenden de afzonderlijke 'om-elkaar-heen-dansende' Maria- en Michaël lijnen op met gebruikmaking van gedetailleerde landkaarten. Wanneer zij later een lineaal langs alle kruispunten legden bleek dit een rechte lijn te vormen. Deze rechte (ley)lijn wordt de Michael Line genoemd (niet te verwarren met de Michaël aarde-energie lijn). De namen van de afzonderlijke energiebanen zijn ontstaan doordat de Michaël aarde-energielijn meestal door een naar Michaël vernoemd bouwwerk loopt en vaak de hoge plaatsen of vuur plaatsen opzoekt terwijl zijn zachtere, meer vrouwelijk aanvoelende Maria aarde-energielijn meestal door een naar Maria vernoemd bouwwerk loopt en vaak de dalen en water opzoekt. Tijdens onze reizen zullen we gebruik maken van de speciale energie van deze plaatsen om een verbinding aan te gaan met de aarde, het land of de (kracht)dieren waarmee we contact willen zoeken voor inspiratie en inzicht.

Hamish Miller, die tijdens zijn leven een aantal bijna-dood ervaringen voor z'n kiezen kreeg, heeft altijd gehamerd op het belang van het samenwerken met de aarde-energielijnen. Via ons bewustzijn ervan - en door de bewuste interactie op te zoeken - kunnen wij direct contact met de aarde ervaren! Vaak antwoordt de aarde in patronen of figuren die met een wichelroede zichtbaar gemaakt kunnen worden. Hamish was de grondlegger voor deze openbaringen en in zijn boek "In Search of the Southern Serpent" vertelt hij hoe synchronisiteiten tijdens zijn reis door Nieuw Zeeland hem deden ontwaken tot het bewustzijn dat de aarde met ons probeert te communiceren! En dat wij, door wat we denken en doen, invloed uitoefenen op de gezondheid van de aarde. Hamish ervoer een telepatisch contact met de Waitaha mensen die daar ooit in vredige samenlevingen woonden en in totale harmonie met de aarde functioneerden. Hij hoorde dat zij zich ernstig zorgen maakten over hoe ver de moderne samenlevingen vervreemd zijn geraakt van een natuurlijke staat van zijn. Nadien richtte Hamish de Parallel Community op en creëerde een plek waar gelijkgestemden zielen elkaar kunnen vinden op internet en daar samen kunnen werken en brainstormen over hoe we een betere wereld kunnen realiseren met gebruikmaking van de communicatie met de aarde. Hamish overleedt op 25 januari 2010 maar zijn erfenis weerklinkt nog over de hele wereld! Wij zijn intens dankbaar dat we de laatste jaren van zijn leven intensief met hem en zijn vrouw konden samenwerken. Ondanks dat we hem enorm missen, is hij nog steeds een inspiratie en continue aanwezigheid in ons hart.

Promotiefilmpje over Parallel Community

neem-vrij-banner
facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120