Gast reisverslag spirituele reis naar Avalon (Glastonbury)

Meta bij de Heilige Doornstruik op Wearyall HillMeta schrijft: "Het was voor mij de 2é keer dat ik naar Glastonbury ging, dus voelde ik de energie van daar zich al in mij opbouwen. Mario en Nathascha die deze magische spirituele reis georganizeerd hadden, lieten veel ruimte over om eigen inbreng aan te dragen en dat voelde al heel fijn voor mij.

De aankomst was in de regen en dat liet me dan maar denken dat de engeltjes vreugde tranen lieten voor onze aankomst in Engeland. De tocht naar Avalon was al heerlijk, een wederkomst in een sfeer die mij vulde met een blij en opwindend gevoel. Aangekomen in de Chalice Well cottage werden de koffers meteen zonder uit te pakken neer gezet en gingen we richting tuin. Mijn hart ging echt wel een paar slagen vlugger bij het binnen gaan van de tuin. We gingen meteen naar de leeuwenkop waar je het water kunt opvangen in een kopje en waar je de flessen vult met het geneeskrachtige water. Dat was dus het begin van een spiritule vijf dagen tocht, het was bijna niet te geloven.

's Nachts regende het pijpenstelen, en in de ochtend trok dat weer op en was het de rest van de dag zonnig weer. Mijn eerste gang als ik wakker werd, was even een uurtje de tuin in gaan, de eekhoorntjes liepen bijna aan je voorbij en de vogels gaven zo’n gezellig gekwetter van zich, dat het een lust was voor je oren. Verder stilte…..rust….. en een heerlijk vredig gevoel in je zelf. Als er nu een moment van onrust in mij is kan ik altijd in gedachten terug gaan naar een plekje in de tuin en weer helemaal in de energie van die plek terug komen.

In deze spirtuele vakantie in Avalon was ook de avond van de viering van Halloween gepland in de tuin. Dit vond ik ook een hele bijzondere ervaring. Als eerste werd de avond geopend door Jana Runnalls haar drummers. Ik had mij toen al geïnstalleerd op een bankje om daar naar de Storyteller te gaan luisteren die een prachtig verhaal met heel veel gebaren en lichaamstaal vertelde. Ik heb aan haar lippen gehangen en waande me echt in de Middeleeuwen. De tuin was sprookjesachtig versierd met pompoenen en ik weet niet hoeveel kaarsjes er brandden. Overal was er licht langs de paden en op iedere stilteplek. Als hartverwarmend einde van de avond werd er aan de drummers gevraagd om een afscheid-, en bedanklied ten gehore te brengen aan een wilgenboom die de volgende dag omgehakt moest worden. Dat werd dus ook meteen gedaan. We zijn om de boom heen gaan staan en hebben vanuit ons hart meegezongen. Het maakte me heel blij dat ik hieraan mee heb mogen doen.

Dan …… de Glastonbury Tor... dat is weer een ander verhaal. Het is natuurlijk schitterend, het uitzicht en het idee dat er eeuwen geleden ook al mensen hier naar boven liepen. Het voelde ook heel krachtig en ik was blij dat Nathascha met ons een geleidemeditatie daar heeft gedaan. Door de energie van de plek kon ik heel diep in de meditatie gaan. En ook daar weer een geschenk van God: prachtig warm weer zodat we heerlijk op Moeder aarde konden gaan liggen in haar gras terwijl Vader Zon ons warm hield.

Samhain altaar in de Goddess Temple GlastonburyJa, dan de avond van de Glastonbury Goddess Temple; de priesteressen allemaal in prachtige gewaden en niet te vergeten de priester ook. De hele ceremonie was hartverwarmend en ook wel bekend verschillende handelingen gebruik ik zelf bij mijn (Citadel avonden) maar ook voelde ik me (misschien oude herinnering) heel Celtic.

Dan………… de blauwe schaal die ooit in de Chalice Well gevonden werd, ja, wat wil ik daar over schrijven. Ik had een beeld tijdens de meditatie dat ik te drinken kreeg uit de schaal en hoorde naderhand pas dat dat het oud gebruik was en dat dit iets was wat men eeuwen geleden al deed met bezoekers die in het St. Michael op bezoek kwamen. Dat was natuurlijk een bijzondere ervaring!

Heel veel spirituele geschenken die ik gekregen heb op deze magische spirituele reis, met ook hele fijne mensen waar ik dit mee heb mogen ervaren en mogen doen. Ik weet zeker dat het zich allemaal zal uitwerken wat ik heb opgedaan aan ervaringen."

Meta Offerbeek

Gastenboek

ikigijebu
kamagra czas działania (http://www.wszystkoozdrowiu.info/nie-lekcewaz-problemu/)
dinsdag 23 januari 2018
igavi
tormentiol maść (http://bowmanbowman2.webgarden.at/kategorien/bowmanbowman2-s-blog/tormentiol-rezultaty-stosowania) Times recant anisotropy guides lagoon salivary. Transgressive tons ecologist shins fiddling. Cavalry.
zaterdag 20 januari 2018
ahabenoq
kamagra cena w aptece (http://www.panienkaanna.pl/kamagra-czy-przedluza-stosunek/)
zaterdag 20 januari 2018
Laure
Thanks a lot. My website (https://petitecougar.fr/).
woensdag 17 januari 2018
umocibuha
tormentiol ulotka (http://savagelandry7.webgarden.com/section-1/savagelandry7-s-blog/tradzik-z-tormentiol-opinie-leku) Dilapidation replacement touchiest cordially gyroscope dismember. Chutes wellbeloved anil shins thick. Sunflower.
dinsdag 16 januari 2018
oleqal
kamagra do ssania (http://www.tabletkizielonakawa.pl/wyprobowalem-kamagre-i-nie-zaluje/)
dinsdag 16 januari 2018
JACQUELINE KINGS
Cześć,
Czy otrzymałeś od banku odmowę pożyczki?
Czy napotykasz trudności finansowe? Oferujemy pożyczki we wszystkich kategoriach do wszystkich krajów na świecie z ważnym systemem bankowym, skontaktuj się z nami za pomocą poniższych informacji poniżej i uzyskaj pożyczkę w ciągu 48 godzin
Email: Jacquelinekingsfinancefirm@aol.com
Telefon: +16106340720
Whatsapp: +16106340720
Podziękować
donderdag 04 januari 2018
wordsdoctorate
Nice! thank you so much! Thank you for sharing. Your blog posts are more interesting and informative. I think there are many people like and visit it regularly, including me.
Thesis writing service (http://www.wordsdoctorate.com/phd/) phd thesis writing services (http://www.wordsdoctorate.com/) Dissertation Writing Services (http://www.wordsdoctorate.com/dissertation-writing-services/) Research paper Writing Service (http://www.wordsdoctorate.com/journal-papers)
donderdag 04 januari 2018
Bigg Bosss
Bigg Boss Voting Polls 2018 (https://bigrealityshow.com/bigg-boss-11-voting/)
Bigg Boss 11 Voting Results (https://bigrealityshow.com/bigg-boss-11-voting-polls-save-favorite-contestant-bigg-boss-live-voting/)
woensdag 03 januari 2018
ukepus
donde comprar atlant gel (https://escatter11.fullerton.edu/nfs/team_display.php?teamid=321099) Antibiotics crocodile trenchantly immortalised gunboats. Broached blaspheming repays anaesthetised woven sandpiper doings.
woensdag 03 januari 2018
facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120