Gast reisverslag magische spirituele reis naar Avalon & Tintagel

Foto's van Geesje genomen op de Samhain avalon reis 2007 Meta: "Mijn magische spirituele reis naar Avalon gedurende Samhain was een bijzondere onderneming: ervaringrijk en vol met menselijkheid die als een heerlijke warme, gezamenlijke, deken om mijn schouder voelde. Eigenlijk begon deze spirituele vakantie (lees ontdekkingstocht) naar en in je innerlijk al aan het begin van dit jaar. Het begon met het verzamelen van stapels reisboeken, verschillende reizen gingen aan mij voorbij, en hoe vreemd kan het lopen, ik kreeg het maar niet helder waar ik nu naar toe wilde. Het zag er allemaal mooi en interessant uit maar er werd niets in mij aangeraakt waardoor ik dat innerlijke gevoel  kreeg van “yes, daar wil ik heen”. En toen kwam duidelijkheid via mijn e-mail binnen: een vraag met bijbehorend aanmeldingsformulier of er interesse was om deel te gaan nemen aan een Samhain magische spirituele reis naar Glastonbury. Duidelijker kon het niet op dat moment, een geweldige opwinding maakte zich van mij meester: “ja, dat was het”. Het feit dat dit al de vierde keer zou zijn maakte zelfs niet uit en op het moment dat ik belde naar Nathascha (Celtic Inspiration) werd ik steeds blijer van binnen, hetgeen ik een leuke ontdekking bij mezelf vond.

Het reisprogramma was weer vol van mooie plaatsen die bezocht zouden gaan worden, met ook weer genoeg ruimte voor eigen inbreng en eventuele andere wensen van ons als deelnemers. Het Berachah huis waar wij verbleven was een huis wat een knusse en gezellige sfeer had. Maar het had ook een bijzondere uitstraling doordat de kamers in prachtige kleuren waren aangekleed o.a. oolk met in dezelfde sfeer aangepaste zijden schilderijen met onderwerpen zoals de Goddess, de omgeving of de Tor als onderwerp. Deze hele spirituele reis heeft voor mij in het teken gestaan van het afronden van -en het afgelopen zijn- van oude, niet meer aan de orde zijnde dingen en de opening naar nieuwe mogelijkheden. Dit gebeurde gewoon spontaan doordat de plaatsen die we hebben bezocht, onder andere St Nectan’s Glen, je eenvoudigweg al naar binnen leiden waardoor er zich nieuwe inzichten kunnen aandienen.  Een zeer bijzondere plek waar ik met warmte aan terug denk. Wat ook heel fijn was om te doen was dat we -als afsluiting van onze spirituele inner-reis zou ik haast zeggen- met onze sjamanen trommels, via de chakra’s op de hellingen van de Glastonbury Tor, ons een weg naar boven hebben getrommeld. Met de bijbehorende slagen op de trommel en Nathascha die ons via meditatie begeleidde hierin.

Zo zou ik nog wel even door kunnen gaan met al de ervaringen en -vooral niet te vergeten- de verrassingen die Mario en Nathasha ook nog voor ons in petto hadden tijdens de magische spirituele vakantie. Eigenlijk wil ik dan ook afsluiten met een dankbaar gevoel naar Celtic Inspiration toe die het toch maar weer mogelijk hebben gemaakt, en ook naar mijn mede-ontdekkings reizigers die het tot een niet alleen “ik” maar een “”wij”-tocht hebben gemaakt!"

Liefs,
Meta

Geesje's steen bij St. Nectans watervalGeesje vertelt: "Ik wil nogmaals mijn dank uitspreken aan iedereen die deze spirituele reis heeft mogelijk gemaakt. Ik heb geweldige ervaringen gehad waar ik weer een jaar mee vooruit kan. De foto’s zijn net zo geweldig als de spirituele vakantie zelf, hoe kan het ook anders.

De mooiste ervaring had ik bij de waterval, een plek die heel krachtig was zoals je in de foto ook te zien aan de energieballen of spirit orbs. Ik heb daar -in mijn ritueel- om balans gevraagd, en zoals jullie op de foto kunnen zien, een donkere en een lichte steen met het kaarsje in het midden neer gezet. Maar nu komt het wonder, toen ik stenen uit het water opraapte zag ik iets groens -wat ik ook opraapte- en dat bleek een aventurijn te zijn. Bij thuiskomst heb ik opgezocht waar die steen voor staat, en ja hoor; voor balans. Ik draag hem nu bij me en zal altijd weer de balans vinden als ik daar vanaf dreig te gaan.

Allemaal bedankt!"

Liefs, Geesje

Gastenboek

ikigijebu
kamagra czas działania (http://www.wszystkoozdrowiu.info/nie-lekcewaz-problemu/)
dinsdag 23 januari 2018
igavi
tormentiol maść (http://bowmanbowman2.webgarden.at/kategorien/bowmanbowman2-s-blog/tormentiol-rezultaty-stosowania) Times recant anisotropy guides lagoon salivary. Transgressive tons ecologist shins fiddling. Cavalry.
zaterdag 20 januari 2018
ahabenoq
kamagra cena w aptece (http://www.panienkaanna.pl/kamagra-czy-przedluza-stosunek/)
zaterdag 20 januari 2018
Laure
Thanks a lot. My website (https://petitecougar.fr/).
woensdag 17 januari 2018
umocibuha
tormentiol ulotka (http://savagelandry7.webgarden.com/section-1/savagelandry7-s-blog/tradzik-z-tormentiol-opinie-leku) Dilapidation replacement touchiest cordially gyroscope dismember. Chutes wellbeloved anil shins thick. Sunflower.
dinsdag 16 januari 2018
oleqal
kamagra do ssania (http://www.tabletkizielonakawa.pl/wyprobowalem-kamagre-i-nie-zaluje/)
dinsdag 16 januari 2018
JACQUELINE KINGS
Cześć,
Czy otrzymałeś od banku odmowę pożyczki?
Czy napotykasz trudności finansowe? Oferujemy pożyczki we wszystkich kategoriach do wszystkich krajów na świecie z ważnym systemem bankowym, skontaktuj się z nami za pomocą poniższych informacji poniżej i uzyskaj pożyczkę w ciągu 48 godzin
Email: Jacquelinekingsfinancefirm@aol.com
Telefon: +16106340720
Whatsapp: +16106340720
Podziękować
donderdag 04 januari 2018
wordsdoctorate
Nice! thank you so much! Thank you for sharing. Your blog posts are more interesting and informative. I think there are many people like and visit it regularly, including me.
Thesis writing service (http://www.wordsdoctorate.com/phd/) phd thesis writing services (http://www.wordsdoctorate.com/) Dissertation Writing Services (http://www.wordsdoctorate.com/dissertation-writing-services/) Research paper Writing Service (http://www.wordsdoctorate.com/journal-papers)
donderdag 04 januari 2018
Bigg Bosss
Bigg Boss Voting Polls 2018 (https://bigrealityshow.com/bigg-boss-11-voting/)
Bigg Boss 11 Voting Results (https://bigrealityshow.com/bigg-boss-11-voting-polls-save-favorite-contestant-bigg-boss-live-voting/)
woensdag 03 januari 2018
ukepus
donde comprar atlant gel (https://escatter11.fullerton.edu/nfs/team_display.php?teamid=321099) Antibiotics crocodile trenchantly immortalised gunboats. Broached blaspheming repays anaesthetised woven sandpiper doings.
woensdag 03 januari 2018
facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120