Gast reisverslag Meta van de magische spirituele reis naar Dartmoor U.K.

mo-merrivale-dartmoor-2011Mijn reis naar Dartmoor, Oktober 2011

Tja, ik weet niet of het saai gaat worden, dit is mijn zoveelste reisverslag, maar het was alweer een fantastische en zéér magische reis voor mij! Het beroemde onderbuik gevoel dat mij al bekroop bij de beslissing en de voorbereidingen van de reis hebben zich compleet waargemaakt.

De reis zelf verliep vlekkeloos en zoals altijd vind ik het dan al heel gezellig met elkaar; ergens stoppen en wat drinken, dan de boot op en een lekker plekje zoeken en vervolgens 'yeaaaa'  aankomen in mijn geliefd Engeland op naar het logeeradres. Met hartelijke dank aan Mario, de fantastische chauffeur die ons daar veilig naar toe heeft gereden.

Eenmaal daar kan onze innerlijk zoektocht naar wie we zijn en waar we naar toe willen gaan, beginnen. Onze Nathascha heeft een mooi programma voor ons samengesteld waarbij we helemaal in onszelf kunnen duiken. Hoe diep je dat wilt gaan doen is je eigen keus.

Ik dacht 'IK GA ER VOOR om nog onontdekte plekjes in mij zelf aan te raken en er wat mee gaan doen'. Nou bij onze eerste Vision Quest zoals het werd genoemd kwam ik mezelf al gelijk tegen. We gingen namelijk een route ALLEEN in de natuur lopen en daardoor kwam er een angst naar boven dat ik de goede weg niet liep en misschien verdwalen kon. Maar iedere keer wanneer ik twijfelde was er onverwachte hulp en dat wel een paar keer! Toen realiseerde ik mij dat er altijd hulp is wanneer ik het zelf even niet meer weet. Ook de tekens die ik onderweg tegen kwam hebben mij heel  veel verteld. Toen ik terug bij het startpunt aankwam was ik moe maar blij, mijn eerste Quest had ik volbracht!
mo-fernworthy-dartmoor-2011
Zo zijn er nog een paar onvergetelijke momenten geweest voor mij zoals Dartmoor in de regen en  mist met een zicht van minder dan 3 meter, zittend op een steen, helemaal alleen met de natuurelementen om me heen. Dat had ik  niet willen missen. Een echt MAGISCH gevoel.

En dan het oeroude Druïden bos wat mij in eerste instantie heel stil maakte, maar toen de energie van de plek zich in mij had gevuld was er zo een intense blijheid in mij, dat mijn lichaam daar bijna te klein voor was. En zelfs nu ik dit neerschrijf bouwt het zich weer helemaal in mij op.

Tja, ik kan nog zo veel meer schrijven, we hebben zoveel mooie dingen gedaan; de SAMHAIN viering in huiselijke kring met Engelse vrienden was ondanks of zelf door de kletterende regen heel fijn en bijzonder, en misschien ook wel door de hartelijke ontvangst van het echtpaar.

Twee bijzondere plekken waar ik het heel fijn vond om te vertoeven zijn St. Nectan´s Kieve en White Lady waterval.

mo-reizigersbus-dartmoor-2011Het is te veel om op te noemen en er isveel gebeurd in mij wat moeilijk te verwoorden is. Het is aan het team Mario & Nathascha te danken dat ik weer met heel veel nieuwe inzichten en indrukken dit hier probeer neer te zetten in een persoonlijk verhaal.

Wat erg belangrijk bij deze tocht voor mij zijn geweest waren de medereizigers op de Vision Quest reis. Doordat er zich een mooie warme band onderling ontwikkelde werd er veel uitgewisseld met elkaar en kon je ook helemaal je zelf zijn.

Als laatste zou ik hier nog aan toe willen voegen dat waar Celtic Inspiration ons naar toe heeft gebracht, de plekken, het huis waar we logeerden dat was in een woord 'af', ja, het was GEWELDIG. 

Ik kan deze “Dartmoor” ervaring zeer zeker aanbevelen voor wie ook een magische reis zou willen ondernemen. 

Meta

Gastenboek

ikigijebu
kamagra czas działania (http://www.wszystkoozdrowiu.info/nie-lekcewaz-problemu/)
dinsdag 23 januari 2018
igavi
tormentiol maść (http://bowmanbowman2.webgarden.at/kategorien/bowmanbowman2-s-blog/tormentiol-rezultaty-stosowania) Times recant anisotropy guides lagoon salivary. Transgressive tons ecologist shins fiddling. Cavalry.
zaterdag 20 januari 2018
ahabenoq
kamagra cena w aptece (http://www.panienkaanna.pl/kamagra-czy-przedluza-stosunek/)
zaterdag 20 januari 2018
Laure
Thanks a lot. My website (https://petitecougar.fr/).
woensdag 17 januari 2018
umocibuha
tormentiol ulotka (http://savagelandry7.webgarden.com/section-1/savagelandry7-s-blog/tradzik-z-tormentiol-opinie-leku) Dilapidation replacement touchiest cordially gyroscope dismember. Chutes wellbeloved anil shins thick. Sunflower.
dinsdag 16 januari 2018
oleqal
kamagra do ssania (http://www.tabletkizielonakawa.pl/wyprobowalem-kamagre-i-nie-zaluje/)
dinsdag 16 januari 2018
JACQUELINE KINGS
Cześć,
Czy otrzymałeś od banku odmowę pożyczki?
Czy napotykasz trudności finansowe? Oferujemy pożyczki we wszystkich kategoriach do wszystkich krajów na świecie z ważnym systemem bankowym, skontaktuj się z nami za pomocą poniższych informacji poniżej i uzyskaj pożyczkę w ciągu 48 godzin
Email: Jacquelinekingsfinancefirm@aol.com
Telefon: +16106340720
Whatsapp: +16106340720
Podziękować
donderdag 04 januari 2018
wordsdoctorate
Nice! thank you so much! Thank you for sharing. Your blog posts are more interesting and informative. I think there are many people like and visit it regularly, including me.
Thesis writing service (http://www.wordsdoctorate.com/phd/) phd thesis writing services (http://www.wordsdoctorate.com/) Dissertation Writing Services (http://www.wordsdoctorate.com/dissertation-writing-services/) Research paper Writing Service (http://www.wordsdoctorate.com/journal-papers)
donderdag 04 januari 2018
Bigg Bosss
Bigg Boss Voting Polls 2018 (https://bigrealityshow.com/bigg-boss-11-voting/)
Bigg Boss 11 Voting Results (https://bigrealityshow.com/bigg-boss-11-voting-polls-save-favorite-contestant-bigg-boss-live-voting/)
woensdag 03 januari 2018
ukepus
donde comprar atlant gel (https://escatter11.fullerton.edu/nfs/team_display.php?teamid=321099) Antibiotics crocodile trenchantly immortalised gunboats. Broached blaspheming repays anaesthetised woven sandpiper doings.
woensdag 03 januari 2018
facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120