Gast reisverslag Marjo van de Rainbow Bridge magische spirituele reis naar Dartmoor U.K.

marjo-reisverslag-1-dartmoorDartmoor, 's nachts droom ik van Dartmoor.

Ik dans als een late vlinder over de uitgestrekte bronsgroene vlakten. De luchten dragen wolken, de wolken dragen het licht. Bloeiende gaspeldoorn weerspiegelt in mijn blik. Ik ga naadloos op in de kleuren van een vroege herfst en de herfst gaat over in mij.

Whistman's Wood, bos gemaakt van eeuwenoude marjo-reisverslag-2-whistmans-woodstilte. Waar tijd niet bestaat, waar de rotsblokken zich overrompeld weten door een dikke deken van zachtgroen mos. Waar de bomen gezichten kregen en verhalen vertellen, gekalligrafeerd in verweerde takken. Verhalen van de laatste druïden die er ceremonies hielden maar er ook hun zorgen deelden over hoe de kostbare kennis te bewaren voor latere generaties. Het gevaar was zo dichtbij.

Ze hadden gelijk, de bomen hebben het mij verteld

marjo-reisverslag-3-st.nectans-waterfallEn ik zweef verder door de nacht, met de geleende, geruisloze vleugels van een uil. Cornwall, St. Nectan's Kieve, groene kloof in een elfenland, stukje eeuwigheid en zegen. Een witte waterval stroomt uit de donkere rotsen, daarboven een belofte van licht. Een heilige plek, een toevluchtsoord dat intenties uitademt. Waar emoties verankerd liggen in de aarde, in de rotsen en het water. Een plek die raakt, iets oproept van heel ver en heel oud. Niemand ontsnapt aan de bekoring van deze groene ruimte vol natuurwezens. Ook niet Merlijn.

En dan, Tintagel Castle. De ruïne laat vermoeden hoe weids het marjo-reisverslag-4-tintagel-castlekasteel van Koning Arthur eens was. Elke rotsblok, elke steen, is als de echo van een groots verleden. Was het hier dat Merlijn de jonge koning Arthur onderwees? Was het hier dat Arthur en Guinevere hun liefde vierden? De muren weten het maar geven niets prijs. Nog niet.

marjo-reisverslag-5-scorhill-stonecircleDe nacht duurt voort. Ik zweef terug naar Dartmoor, naar de Scorhill Stone Circle. Magische plek in een magisch landschap. De helende steen roept, ik kan er niet aan weerstaan. De drumhealing zindert nog na in de cirkel, intens en doordringend. De overvloedige regen stoorde niet. Hier besefte ik opeens hoe 'waterproof' ik ben. Hoeveel emoties mij ook overspoelen, in hoeveel ervaringen ik ook onder ga, mijn wezenlijke kern blijft stil, krachtig en onverstoorbaar. Dat wat ik werkelijk ben, is van eeuwigheid gemaakt. Zoals de stenen, de aarde, de wolken.

En terwijl de nacht haar laatste zegeningen telt, vlieg ik als een vroege vogel naar nog een plek die memarjo-reisverslag-6-lydford-white-lady-waterfall beroerde, de Lydford Gorge. Ik begroet de White Lady en raak even haar grijsblauwe mantel aan. Dan zweef ik door de diepe, kilometerslange kloof, gemaakt van tover in alle mogelijke tinten groen. Ik zie hoe het heldere water uit kieren en spleten naar beneden stroomt in een adembenemend sprookjesland.

marjo-reisverslag-7-devils-cauldron-lydfordEn tenslotte Devil's Cauldon, laatste halte voordat de dag mijn dromen inhaalt. Een kolkende ketel van water, oorverdovend en oogverblindend. De donkere rotsen zijn de woeste, ongenaakbare bewakers van deze plek en eisen genadeloos respect. Ik zweef een laatste maal door de kloof, voordat thuis de dageraad op me wacht. Maar thuis, waar is thuis? Ik weet me ook thuis in diep, donker, magisch, mooi en onherbergzaam Dartmoor. Het universum kent geen grenzen, we hebben ze enkel onszelf opgelegd. Ik weet nu weer dat ik kan vliegen. Ik moest het me enkel herinneren.

Dartmoor, dank je wel! Nathascha en Mario, duizendmaal dank je wel.

Gastenboek

ikigijebu
kamagra czas działania (http://www.wszystkoozdrowiu.info/nie-lekcewaz-problemu/)
dinsdag 23 januari 2018
igavi
tormentiol maść (http://bowmanbowman2.webgarden.at/kategorien/bowmanbowman2-s-blog/tormentiol-rezultaty-stosowania) Times recant anisotropy guides lagoon salivary. Transgressive tons ecologist shins fiddling. Cavalry.
zaterdag 20 januari 2018
ahabenoq
kamagra cena w aptece (http://www.panienkaanna.pl/kamagra-czy-przedluza-stosunek/)
zaterdag 20 januari 2018
Laure
Thanks a lot. My website (https://petitecougar.fr/).
woensdag 17 januari 2018
umocibuha
tormentiol ulotka (http://savagelandry7.webgarden.com/section-1/savagelandry7-s-blog/tradzik-z-tormentiol-opinie-leku) Dilapidation replacement touchiest cordially gyroscope dismember. Chutes wellbeloved anil shins thick. Sunflower.
dinsdag 16 januari 2018
oleqal
kamagra do ssania (http://www.tabletkizielonakawa.pl/wyprobowalem-kamagre-i-nie-zaluje/)
dinsdag 16 januari 2018
JACQUELINE KINGS
Cześć,
Czy otrzymałeś od banku odmowę pożyczki?
Czy napotykasz trudności finansowe? Oferujemy pożyczki we wszystkich kategoriach do wszystkich krajów na świecie z ważnym systemem bankowym, skontaktuj się z nami za pomocą poniższych informacji poniżej i uzyskaj pożyczkę w ciągu 48 godzin
Email: Jacquelinekingsfinancefirm@aol.com
Telefon: +16106340720
Whatsapp: +16106340720
Podziękować
donderdag 04 januari 2018
wordsdoctorate
Nice! thank you so much! Thank you for sharing. Your blog posts are more interesting and informative. I think there are many people like and visit it regularly, including me.
Thesis writing service (http://www.wordsdoctorate.com/phd/) phd thesis writing services (http://www.wordsdoctorate.com/) Dissertation Writing Services (http://www.wordsdoctorate.com/dissertation-writing-services/) Research paper Writing Service (http://www.wordsdoctorate.com/journal-papers)
donderdag 04 januari 2018
Bigg Bosss
Bigg Boss Voting Polls 2018 (https://bigrealityshow.com/bigg-boss-11-voting/)
Bigg Boss 11 Voting Results (https://bigrealityshow.com/bigg-boss-11-voting-polls-save-favorite-contestant-bigg-boss-live-voting/)
woensdag 03 januari 2018
ukepus
donde comprar atlant gel (https://escatter11.fullerton.edu/nfs/team_display.php?teamid=321099) Antibiotics crocodile trenchantly immortalised gunboats. Broached blaspheming repays anaesthetised woven sandpiper doings.
woensdag 03 januari 2018
facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120