Magische Spirituele Reizen 2013

Klik op één van de afbeeldingen hier beneden (of op de datum) van de betreffende spirituele reis om naar de reisdetails pagina te gaan.

lente-equinox-2013-clear-vision-quest-avalon

AVALON: 15 t/m 22 maart 2013

Het mystieke eiland Avalon, heilige plekken, kruisende drakenpaden, lichtende bakens. Dromen en werken met de Lady of Avalon, de Spirit van het land en de vele  sjamaanse dimensies die Glastonbury rijk is.

Beltane vieren in West Dartmoor: Dream Walker Magische Spirituele ReizenWEST DARTMOOR: 26 april t/m 3 mei 2013

Land van voorouders, legenden, ruige landschappen en prachtige natuur. Ervaar een bijzondere vakantie vol dromen op het land en samenwerken met de Spirit van krachtplekken & Gaia. Wakker je talent en passie aan tussen de megalieten en aarde-energielijnen van Dartmoor. Vier het begin van de Keltische Zomer op een bijzondere manier en vindt de Droomwandelaar binnenin!

zomerzonnewende-reis-gaiaAVEBURY & STONEHENGE: 14 juni t/m 24 juni 2013

Deze reis is geannuleerd.
Land van voorouders, sterrentempels en ceremonieel landschap.
Dromen en werken met de voorouders en de Spirit van het Land en de invloed van de sterren tussen de megalieten en bijzondere aarde-energie lijnen van Avebury & Stonehenge.

Magische Spirituele Reis naar Cornwall - Samhain vierenCORNWALL: 31 oktober t/m 9 november 2013

Volgeboekt
Het verloren Land van Lyonesse, megalieten en zingende heuveltoppen.
Dromen en werken met Domnu, de Spirit van het land, Merlijn en de invloed van de megalieten en aarde-energie lijnen van West Cornwall (Penwith). Vier het Keltisch Nieuwjaar op bijzondere wijze! 

 neem-vrij-banner