Magische Spirituele Reizen 2014

Vier Lammas Lughnasadh in GlastonburyGLASTONBURY: 25 juli t/m 1 augustus 2014

Glastonbury wordt de plaats van het eiland Avalon uit de Koning Arthur legende genoemd. In deze eeuw zijn hier nog steeds Priesteressen van Avalon in dienst van de Godin. In Glastonbury kruisen de Maria- en Michael aarde energiebanen zich drie keer - elk een creatiekracht plek met een unieke energie. In de tijd van Lammas of Lughnasadh vieren we de eerste oogst in ons leven. Avalon BRUIST van leven rond deze dagen. Laat je verrassen!

herfst-equinox-2014WEST DARTMOOR: 20 t/m 27 september 2014

Land van voorouders, legenden, spoken, mist, ruige landschappen en houtvuur. Ervaar een bijzondere vakantie vol dromen en werken met de Spirit van het land en de invloed van de sterren tussen de megalieten en aarde-energielijnen van West Dartmoor. Ga je met ons mee op een magische spirituele reis naar het bijzondere Dartmoor in de week waarin de Herfst Equinox valt? Deze periode is een uitstekende tijd voor het ervaren van transformationele heling, inzicht en het vinden van innerlijke kracht voordat we afdalen in de winterse duisternis.

samhain 2014 in CornwallCORNWALL: 31 oktober t/m 7 november 2014

Het verloren Land van Lyonesse, megalieten en zoemende heuveltoppen. Legenden van piskies, wijze vrouwen, geesten en andere mysterieën. Temidden van het ruige landschap voel je de eeuwenoude invloed van de megalieten en aarde-energie lijnen van West Cornwall (Penwith). Vier Samhain eens in het land van voorouders en magie! Welkom in Kernow!